Evenimentul Zilei > Sport > Moment emoționant în familia Schumacher. Fiul marelui campion a făcut anunțul
Moment emoționant în familia Schumacher. Fiul marelui campion a făcut anunțul

Moment emoționant în familia Schumacher. Fiul marelui campion a făcut anunțul

Ferrari F2002, unul dintre monoposturile cu care fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a scris istorie, va fi vândut în cadrul unei licitații. 

Mick Schumacher, fiul fostului campion mondial la Formula 1 a făcut anunțul licitației pe pagina sa de Twitter. Mick a dezvăluit acest lucru la scurt timp după ce a condus ultima oară mașina tatălui său.

„Ferrari F2002, va fi vândut la licitație pe data de 30 noiembrie, la Abu Dhabi Grand Prix 2019. Am avut norocul să conduc această mașină în Fiorano. Un vis devenit realitate”, a notat fiul lui Michael Schumacher.

Trei monoposturi scoase la licitație la Abu Dhabi

Astfel, prin mesajul postat pe Twitter, fiul lui Michael Schumacher au amintit fanilor despre perioada de glorie a fostului pilot Ferrari, care și-a dominat autoritar rivalii din circuit în sezonul 2002, în urma căruia a obținut 11 victorii în 17 curse. Monopostul va fi scos la vânzare cu un preț de pornire de 5,5 – 7,5 milioane de dolari, potrivit Motosport.com

Pe lângă monopostul F2002, în cadrul licitației organizate de casa RM Sotherby’s , vor mai fi oferite un Ferrari 126 C2 din 1982, cu o valoare de două milioane de dolari și un Benetton B192 din 1992, la bordul căruia Schumacher a debutat în Marele Circ, cu o valoare de aproximativ un milion de dolari.

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Recent, Corinna Schumacher, soția legendarului sportiv german, a explicat, în premieră, de ce e păstrat secretul despre starea medicală a celebrului pilot.

„Am încercat să respect dorința lui Michael (…) Puteți fi siguri că Michael se află pe cele mai bune mâini în acest moment și că facem tot ce putem să-l ajutăm. Nu am ieșit cu declarații publice până acum pentru că am încercat să respect dorința lui Michael. El mereu a fost discret când a venit vorba de subiecte sensibile, cum este sănătatea. Michael este un soț minunat care mi-a oferit totul și pentru asta îi voi fi recunoscătoare pentru totdeauna. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și vă doresc tuturor multă sănătate”, a declarat Corinna Schumacher, într-un interviu acordat revistei germane „She”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: