Evenimentul Zilei > Sport > Moartea lui Maradona lasă urme adânci. Gest uimitor făcut pentru Messi
Moartea lui Maradona lasă urme adânci. Gest uimitor făcut pentru Messi

Moartea lui Maradona lasă urme adânci. Gest uimitor făcut pentru Messi

Messi nu încetează să surprindă! Gestul făcut de fotbalist pentru Diego Maradona întrece orice imaginație.

S-a întâmplat chiar pe terenul de fotbal, în timpul unui meci important. Protagonistul a fost chiar Lionel Messi, care i-a adus lui Diego Maradona un ultim omagiu, în semn de respect pentru ceea ce a lăsat în urma sa.

Lionel Messi i-a adus un omagiu lui Diego Maradona, ieri, la meciul Barcelona – Osasuna 4-0, îmbrăcând tricoul lui Newell’s Old Boys, purtat de „El Pibe D’Oro” în sezonul 1993/1994, notează digisport.ro.

În minutul 73 al partidei de pe Camp Nou, când scorul era deja 3-0, Messi a luat o acțiune pe cont propriu, a fentat doi adversari și a trimis un șut imparabil cu piciorul stâng, stabilind astfel scorul final.

Ce a făcut Messi pe teren?

Căpitanul catalanilor și-a dat jos tricoul de joc, sub care avea unul cu Newell’s Old Boys, echipa la care el a debutat în fotbalul profesionist și totodată formația pentru care Diego Maradona a evoluat în perioada 1993-1994.

Gestul lui Messi a devenit la scurt timp viral în Argentina, iar președintele echipei Newell’s Old Boys a declarat că să speră ca Lionel Messi se va întoarce la echipa pentru care a evoluat de la 6 până la 12 ani, înainte să ajungă la FC Barcelona.

„Sunt foarte mulțumit de atitudinea lui Messi. Pentru noi, este un idol absolut. E o persoană excelentă, care iubește Newell’s. Sper ca într-o zi să vină la noi, indiferent de vârstă. Aici îl iubim la fel ca pe Maradona.

Noi îl adorăm pe Messi și nu am nicio îndoială că Messi simte la fel față de Newell’s. Nu ar fi înțelept din partea mea să îmi dau cu părerea în momentul în care este la un alt club. Chiar dacă va veni, chiar dacă nu va veni, noi tot îl iubim.

Este o persoană extrem de iubită în Rosario. Sper că va veni”, a spus Eduardo Bermudez, președintele clubului argentinian.