Evenimentul Zilei > Sport > Messi are tot mai multe probleme. La final de carieră, i-au trântit ușa în nas
Messi are tot mai multe probleme. La final de carieră, i-au trântit ușa în nas

Messi are tot mai multe probleme. La final de carieră, i-au trântit ușa în nas

Starul argentinian al Barcelonei, Leo Messi care a insistat să plece în vara de la Barcelona, începe să aibă probleme atât la clubul catalan cât și în privința unui viitor transfer. 

Au fost de notorietate tensiunile dintre el și conducere, dar cu toate acestea el a anunțat în vară că va mai rămâne încă un an pe Câmp Nou, pentru a nu începe un proces împotriva clubului care l-a ajutat să devină ceea ce este și pe care îl iubește.

Cu toate acestea o eventuală plecare l-a pus pe radarul seicilor de la Manchester City, care îi dădeau târcoale de câțiva ani starului argentinian, însă întotdeauna s-au lovit de refuzul său. Situația dramatică din ultimele sezoane l-ar fi făcut pe Messi să ia decizia de a pleca.

Deși s-a scris că englezii pregătesc oferta pentru a-l cumpără pe argentinian încă din iarnă, Sky Sports anunță prin intermediul jurnalistei Semra Hunter, că City l-ar fi exclus din calcul pe Messi.

„Porțile lui Manchester City sunt închise pentru Messi, nu va există o oferta pentru el”, a anunțat sursă citată după informațiile primite din cadrul oficialilor lui City.

De ce au renunțat „cetățenii” la Leo Messi

O cunoscută jurnalistă britanică a explicat și motivele pentru care City nu l-ar mai lua în calcul pe Leo Messi pentru un posibil transfer, scrie sport.ro.

„Există două motive: Messi ajunge la finalul carierei sale, iar cel de acum este diferit față de ce am văzut noi în ultimii 17 ani la Barcelona. Iar la nivel economic, chiar dacă ajunge pe gratis la City, cele 100 de milioane de euro care ar trebui plătite pe sezon la nivel salarial, nu sunt compatibile pentru niciun club în conjunctură actuală, cu pandemia”, a spus Hunter.

Ronald Koeman a anunțat oficial lotul pentru meciul de marți din Liga Campionilor, împotriva lui Dinamo Kiev antrenată de Mircea Lucescu. Stupoare însă, argentinianul lipsește. De asemenea, nici Frenkie de Jong nu a fost „convocat” de antrenorul olandez pentru această partidă.

„Am decis să nu-i convoc pe Lionel Messi și Frenkie de Jong. Au jucat în multe meciuri deja, au nevoie de odihnă”, și-a argumentat Koeman decizia.

Starul argentinian Leo Messi a bifat 700 de goluri pentru Barcelona și naționala Argentinei.