Evenimentul Zilei > Actualitate > „Moartea albă” lovește din nou
„Moartea albă” lovește din nou

„Moartea albă” lovește din nou

Zahărul a fost denumit de germani „moartea albă” este un produs chimic procesat industrial. Cu alte cuvinte, este nenatural şi nepotrivit consumului uman. Consumul excesiv de zahăr produce o intoxicare a celulelor şi favorizează apariția tumorilor canceroase, conform unor studiile recente.

Potrivit unor studii recente, zahărul se face vinovat de răspândirea cancerului în tot organismul, conform realitatea.net.

Medicii recomandă să nu depășim 25 de grame de zahăr pe zi, aceasta fiind doza zilnică recomandată de zahăr, în cazul în care nu suferim de nicio boală. Problema este că zahărul se regăsește în cantități foarte mare într-o mulțime de alimente.

Un studiu apărut în The New York Times specifică că consumul mare de sucuri carbogazoase creste riscul de cancer endometrial, în special în cazul femeilor care se apropie de de  menopauză. Zahărul menține un mediu acid în corp şi hrănește celulele canceroase, potrivit publicației Natural News.

Zahărul crește şi riscul de cancer endometrial, arată o altă cercetare apărută în publicația Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention. Zahărul prezent în sucurile carbogazoase crește şi mai mult riscul de cancer. Persoanele care consumă cu regularitate sucuri carbogazoase au un risc mult mai mare să dezvolte cancer față de persoanele care nu consumă aceste băuturi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: