Evenimentul Zilei > Social > Veste GREA din Marea Britanie. Este vorba de MOARTEA REGINEI. Oamenilor nu le vine să creadă că este REAL
Veste GREA din Marea Britanie. Este vorba de MOARTEA REGINEI. Oamenilor nu le vine să creadă că este REAL

Veste GREA din Marea Britanie. Este vorba de MOARTEA REGINEI. Oamenilor nu le vine să creadă că este REAL

Vestea grea vine din Marea Britanie. S-a aflat că Regina și-a plănuit înmormântarea în cel mai mic detaliu, incluzând și ceremoniile ce vor avea loc peste 12 ani.

Maiestatea sa, Regina Elisabetha a II-a, care se află pe tron din 1952, s-a implicat în toate planurile privind înmormântarea sa și toate ceremoniile aferente.

Conform Businessinsider, expertul regal Mr Bullen a declarat: ”Fiecare detaliu de la funeraliile Reginei au fost aprobate de către Regină. Nu cred că a permis să rămână ceva la voia întâmplării. Este decizia sa finală, îmi imaginez”.

În Marea Britanie, există la ora actuală o dezbatere, experții întrebându-se dacă Regina va abdica în favoarea fiului ei, Prințul Charles. Unii cred însă că aceasta va rămâne pe tron până la moartea sa.

Moartea Reginei va fi unul dintre cele mai perturbatoare evenimente din Marea Britanie a ultimilor 70 de ani. 

De când a urcat pe tron, în 1952, Regina Elisabeta a II-a a trăit suficient încât să cunoască 13 premieri ai Marii Britanii și 13 președinți ai Statelor Unite. Acum are 92 de ani și – la un moment dat – domnia ei va lua sfârșit.

La moartea Reginei – pentru cel puțin 12 zile – Marea Britanie va intra în doliu, își va opri activitatea, experții estimând pierderi pentru economia țării de câteva miliarde de lire sterline.

Băncile și bursele de valori se vor închide și atât înmormântarea cât și venirea pe tron a moștenitorului Reginei vor deveni zile de sărbătoare națională.