Evenimentul Zilei > Actualitate > MIT spulberat. România nu este țara lui Dorel. Americani care s-au făcut de râs cu improvizații jenante
MIT spulberat. România nu este țara lui Dorel. Americani care s-au făcut de râs cu improvizații jenante

MIT spulberat. România nu este țara lui Dorel. Americani care s-au făcut de râs cu improvizații jenante

Mai multe imagini publicate pe rețele de socializare din SUA demonstrează că improvizațiile penibile nu sunt ceva specific unei țări anume.

Una dintre cele mai APETISANTE femei din LUME a făcut GESTUL de GELOZIE care scoate din MINȚI aproape toți BĂRBAȚII | GALERIE FOTO

Eva Mendes Eva Mendes 2 

În nicio imagine nu apare meșterul care a făcut improvizațiile, dar cei care le-au postat s-au distrat copios pe seama celor are au găsit aceste soluții pentru problemele lor. Fiecare improvizație pare realizată cu mentalitatea lui ”merge și așa” despre care românii glumesc să e ceva specific țării noastre.

Galeria foto atașată, în care apar câteva dintre imaginile descoperite pe rețele sociale, postate de americani sadea, demonstrează fără echivoc că peste tot în lume există oameni care găsesc soluții superficiale și chiar ridicole pentru problemele cu care se confruntă și care se apucă de reparații deși este evident că nu se pricep și habar nu au ce fac.

TRAIAU în BURTA unui rechin găsit MORT pe plajă. Trecătorii au tăiat burta animalului și au avut un ȘOC | VIDEO