Despre un asemenea loc, locatarii unui bloc din Bacău spun că de-a lungul timpului, s-ar fi întâmplat mai multe tragedii. Să fi fost vreo cinci sau șase.

Joi, un băcăuan de 72 de ani, care era în trecere spre casă, a avut surpriza neplăcută să găsească trupul neînsuflețit al unui bărbat lângă ghena de gunoi al blocului respectiv.

Autoritățile care au preluat cazul au demarat o anchetă din care nu exclud variant sinuciderii, dar, probabil, și a unei crime. Cadavrul a fost găsit în jurul prânzului, în spatele unui bloc-turn din zona Cornișa Bistriței, între mașini.

„La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 11.30,  polițiștii băcăuani au fost sesizați de către un localnic despre faptul că, în dreptul unui imobil de pe Strada Cornișa, se află un cadavru. Echipa complexă, formată din polițiști criminaliști, de investigații criminale și de ordine publică a început imediat verificările în acest caz. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării autopsiei. Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a spus Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al Inspectoratul Județean de Poliție Bacău.

Dat fiind faptul că și alte persoane și-au pierdut viața în zona respectivă– fie aruncate de la etaj, fie s-au sinucis – vecinii spun că ar exista un blestem.

Nu știe de ce, neavând dușmani, o locatară spune că săptămâna trecută și-a găsit mașina, abia cumpărată, inscripționată cu spray, fiindu-i adresate mai multe înjurături. A fost nevoie să o revopsească.

În plus, proprietara mașinii va trebui să meargă din nou la service, pentru că, de această dată, mașina ei a fost atinsă de victimă, în căderea de la etaj. Pe lângă avarierea mașinii, trupul bărbatului a rupt și instalațiile de cablu înșirate pe lângă bloc, potrivit cancan.ro