Mișcare neașteptată în televiziune. Scărlătescu, Dumitescu și Bontea revin la Pro TV

Mișcare neașteptată în televiziune. Scărlătescu, Dumitescu și Bontea revin la Pro TV Sursa foto: Pro TV

În plin război cu Antena 1, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu revin pe micile ecrane la postul concurent, Pro TV.

Scărlătescu, Dumitescu și Bontea revin la Pro TV

Pro TV a anunțat în urmă cu scurt timp că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu revin în echipa postului de pe Pache Protopopescu.

Deși se află în plin scandal cu postul concurent și au renunțat să jurizeze show-ul „Chefi la cuțite”, cei trei bucătari vor reveni pe micile ecrane tot în calitate de jurați în cadrul emisiunii care i-a făcut celebrii în România, „MasterChef”. Cei trei se făceau cunoscuți în urmă cu 12 ani, atunci când Pro TV lansa acest proiect.

„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România. MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”, a spus Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu - MasterChef Romania 2024

Sursă foto: Pro TV

Sorin Bontea: „Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef”

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a declarat Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu și colegii săi revin la Pro TV, după 10 ani

Chef Florin Dumitrescu a plecat alături de colegii săi la Antena 1 în urmă cu 10 ani. Revenirea la Pro TV, în formatul care i-a consacrat este emoționantă pentru cei trei chefi:

„MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu: „E ca atunci când te întorci acasă”

Se pare că cei trei bucătari sunt puși pe treabă. Cătălin Scărlătescu comparând revenirea sa la Pro TV cu întoarcerea acasă.

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut... MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”.