Evenimentul Zilei > Monden > Mirele fugar. Și-a înscenat răpirea ca să nu se însoare
Mirele fugar. Și-a înscenat răpirea ca să nu se însoare

Mirele fugar. Și-a înscenat răpirea ca să nu se însoare

Un bărbat din Columbia şi-a înscenat răpirea pentru a scăpa de căsătoria cu iubita sa.

Prietenii bărbatului de 55 de ani au informat poliţia despre pretinsa sa răpire, incident petrecut weekendul trecut în oraşul Pitalito din sudul Columbiei. Aceştia au povestit că doi bărbaţi înarmaţi au sosit pe motociclete şi l-au răpit pe mire cu câteva ore înainte de nuntă.

Poliţia a lansat o operaţiune de urmărire şi a închis ieşirile rutiere din oraş. Forţele de ordine l-au găsit pe bărbatul fugar într-o locuinţă aparţinând unei rude a acestuia, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei pentru postul de televiziune Caracol.

Prietenii care au denunţat falsa răpire au recunoscut că au minţit ca să-l ajute pe bărbat, care „nu dorea să aibă de-a face cu căsătoria”, a relatat și cotidianul El Tiempo.

Este a doua tentativă a bărbatului de a scăpa de căsătorie punându-şi în scenă răpirea, a relatat Caracol. Acesta nu va fi pus, însă, sub acuzare penală. Nu se știe cum va scăpa, însă, de mireasa părăsită.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.