Zi specială pentru Mirela Vaida. Vedeta și-a luat liber pentru a sărbători evenimentul

Zi specială pentru Mirela Vaida. Vedeta și-a luat liber pentru a sărbători evenimentul Sursa: Facebook/ Mirela Vaida

Astăzi a fost o zi specială pentru Mirela Vaida, motiv pentru care îndrăgita prezentatoare și-a luat liber. Foarte rare au fost momentele în care moderatoarea nu și-a făcut apariția în platoul emisiunii Acces Direct.

Mirela Vaida moderează una din cele mai vizionate emisiuni din România. Acces Direct punctează la capitolul audiență chiar și după ce a fost mutată la Antena Stars. Astăzi a fost o zi specială pentru vedeta Antenei, motiv pentru care îndrăgita telespectatoare și-a luat liber. Foarte rare au fost momentele în care moderatoarea nu și-a făcut apariția în platoul emisiunii.

Unul din astfel de momente s-a consumat astăzi, dar, Adrian Velea colegul de platou a explicat motivul pentru care vedeta a lipsit vineri seara.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mirela Vaida, absență motivată de la serviciu

Adrian Velea și-a intrat repede în rolul de gazdă a emisiunii a prezentat de unul singur show-ul  și a explicat motivul pentru care artista nu s-a prezentat astăzi la serviciu. Pe lângă rolul de moderator, Mirela Vaida este și o artistă îndrăgită. Susține concerte în toată țara și își încântă fanii cu tot felul de surprize muzicale.

Mirela Vaida, prezentatoare TV Antena Stars (sursă foto - arhivă personală)

Mirela Vaida, prezentatoare TV Antena Stars (sursă foto - arhivă personală)

De ce a absentat îndrăgita artistă

În această seară, îndrăgita artistă a înlocuit microfonul din platoul emisiunii Acces Direct cu cel de pe scenă. Mirela Vaida și-a lansat primul album din cariera de cântăreață.

„Prezint singur pentru că a mea colegă, Mirela Vaida, își lansează primul album din carieră. Îi urăm succes Mirelei, e o zi importantă pentru ea, dar este o zi importantă și pentru noi, românii, deoarece campionul nostru. David Popovici, concurează în semifinala la 200 metri liber”, potrivit Cancan.

Mirela Vaida are de cinci ori mai mulți telespectatori

Acces Direct stă bine la capitolul audiențe, pesemne că mutarea la Antena Stars a fost una inspirată. Numărul telespectatorilor a crescut din cinci ori mai mult de când a fost mutată din grila Antenei 1.

“Pe intervalul în care emisiunea a fost difuzată pe Antena Stars, audienţa staţiei a crescut de cinci ori, ceea ce a poziţionat staţia pe locul patru, imediat după cele trei mari posturi generaliste”, declara, în septembrie, Cristian Ionescu, la momentul respectiv director la Antena Stars.