Evenimentul ZileiMondenMirela Vaida, absentă de la Acces Direct ca să-și scoată album

Mirela Vaida, absentă de la Acces Direct ca să-și scoată album

Mirela Vaida, absentă de la Acces Direct ca să-și scoată album
Prezentatoarea a lipsit din cadrul ediției de vineri, 8 decembrie. Fanii Mirelei Vaida au fost îngrijorați din cauza absenței acesteia. Mai mult, colegul ei de platou a confirmat că aceasta s-a implicat într-un proiect artistic.

Mirela Vaida lipsit din cadrul cele mai recente ediție a emisiunii Acces direct. Colegul prezentatoarei de la Antena Stars le-a explicat fanilor că va fi nevoit să prezinte singur show-ul.

Mirela Vaida a lipsit de la emisiune

Emisiunea „Acces Direct”, a fost difuzată în trecut la Antena 1. Ulterior, proiectul de televiziune a fost mutat la Antena Stars. Mirela Vaida nu a lipsit niciodată din emisiune, exceptând concediul postnatal.De data aceasta, Mirela Vaida a lipsit din cadrul cele mai recente ediții a emisiunii pe care o prezintă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fanii vedetei s-au întrebat imediat ce se întâmplă cu aceasta. Îngrijorarea fanilor a venit pe fondul zvonurilor legate de expirarea contractului pe care aceasta îl are cu postul de televiziune.

Moment important în cariera vedetei

Prezentatoarea nu a lăsat deoparte care era un televiziune, însă se concentrează și pe alte proiecte. Adrian Velea, colegul vedetei, le-a spus telespectatorilor că Mirela Vaida organizează un eveniment extrem de important pentru ea.

Prezentatoarea își lansează primul album muzical, iar din acest motiv nu am putut lua parte la emisiune.

„Prezint singur pentru că colega mea, Mirela Vaida, își lansează primul album din carieră. Îi urăm succes Mirelei, e o zi importantă pentru ea,”, a declarat Adrian Velea, la Acces Direct.

Ulterior, vedeta a făcut anunțul legat de absență de la Acces direct. Aceasta și-a motivat lipsa, precizând că se concentrează pe unul dintre cele mai importante momente din viața ei.

„Azi, în cadrul unui spectacol de gală, voi lansa primul meu album de folclor la Teatrul Tănase! 🤗🙏 Voi avea invitați speciali, cărora le mulțumesc: Mioara Velicu, Diana Matei, Georgiana Lobonț, Raoul, Adrian Enache, Voicu Gelu, dar și momente cu invitați-surpriză! Spectacolul este sold out, dar promit să mai facem. Mulțumesc celor care au susținut întregul proiect. Am mari emoții! Vă pup și vă mulțumesc”, a transmis aceasta.

Mirela Vaida, absentă de la Acces Direct. Vedeta s-a implicat într-un alt proiect
Mirela Vaida. Sursa foto: Instagram

Mirela Vaida rămâne fără contract

Îndrăgita vedetă ar urma să ia o decizie importantă la finalul acestui an. Contractul acesteia cu Antena ar urma să se încheie la finalul lunii decembrie. Numeroși fani ai  vedetei se întreabă acum dacă vedeta va rămâne fidelă postului de televiziune actual sau se va orienta spre alte proiecte.


Accesează: