Mirel Curea, despre scandalul de la concertul trupei Coldplay: Chris Martin „e și prost de bubuie”

Mirel Curea, despre scandalul de la concertul trupei Coldplay: Chris Martin „e și prost de bubuie” Chris Martin. Sursa foto: https://www.emagic.ro/

Mirel Curea, prim-redactor șef adjunct la Evenimentul Zilei, a reacționat în urma scandalului de la concertul trupei Coldplay unde manelistul Babasha a fost huiduit de spectatori.

Mirel Curea, despre scandalul de la concertul trupei Coldplay

Babasha a cântat la invitația lui Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Artistul a avertizat publicul spunând: „sper să depășim unele bariere în această seară”. Numai că, în timp ce Babasha interpreta piesa „Păi Naa”, publicul a început să-l huiduie.

În acest context, jurnalistul Mirel Curea se arată indignat de faptul că „niște unii” au dat câte 250 de euro de fiecare să-i asculte pe idolii lor nu manelist.

„Niște unii, le zice Coldplay, nu știu cine sunt, azi am auzit de ei, au luat câte 250 de euro de la fiecare român care a avut chef să-i asculte. Și vreo cinci zeci de mii de români le-au dat banii ăștia ca să-i asculte pe un stadion, adică vreo 12 milioane de euro. Ok, așa se fac banii, nu i-a dus nimeni pe ăia cu forța pe stadion. Au dat oamenii cât 250 de euro, să-și vadă pe viu idolii”, a scris Mirel Curea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un manelist le-a cântat pe cei 250 de euro, prețul unui bilet

Mirel Curea a mai subliniat faptul că ideea lui Chris Martin nu a fost tocmai inspirată, și anume aceea de a urca pe scenă un manelist care poate fi ascultat oricând gratis.

„Atâta doar că un cetățean din trupă, unul Chris Martin, le-a adus pe scenă spectatorilor pe Babasha - nu, nu este motanul lui - ci un manelist, care le-a cântat ălora de au dat câte 250 de euro, următoarea manea:

„Ale , alelele Tu ești fix pe placul meu Și oricât mi-ar fi de greu Te vreau mereu ... Ale , alelele Se-anunță mare stabor Că în neam de spoitori Să te-nsori nu e ușor”.

Mirel Curea: Chris Martin „e și prost de bubuie, și nesimțit de pute”

Mirel Curea consideră că toți cei care au huiduit la concert au făcut-o pe bună dreptate deoarece fanii au dorit să-l asculte pe Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

„Mai mult de jumătate din ăia 50.000 au huiduit pe îndelete, de nu s-a mai înțeles nimic din dificultățile spoitorilor de a se căsători, o parte din public s-a cărat, iar ăla din trupă care a venit cu manelistul după el s-a supărat pe ăia care i-au dat câte 250 de euro de persoană, ca să-l audă pe el, că manele aud vrând-nevrând din sculare până-n culcare, și nu a mai vorbit cu publicul până la sfârșitul reprezentației. Nu știu cât talent are Chris Martin ăsta, nici nu voi afla, dar ceea ce am aflat despre el este că e și prost de bubuie, și nesimțit de pute”, a scris jurnalistul Mirel Curea pe social media.