Mircea Rednic, operat de urgență. Antrenorul a suferit un atac de cord

Mircea Rednic, operat de urgență. Antrenorul a suferit un atac de cord Mircea Rednic Sursa foto: EVZ

Antrenorul Mircea Rednic a suferit un infarc. Tehnicianul echipei de fotbal UTA Arad a fost operat, conform informațiilor furnizate de conducerea clubului la care antreneaza. Mircea Rednic a suferit dureri persistente, în piept, la meciul cu FCSB.

Mircea Rednic, antrenorul UTA Arad a suferit un atac de cord și a suferit o intervenție chirurgicală. Tehnicianul a simțit dureri în piept încă de la meciul cu FCSB. Cum acestea nu au încetat, el a apelat la medici.

În vârstă de 61 de ani, antrenorul celor de la UTA Arad a simțit dureri în piept încă de luni, din timpul meciului cu FCSB. Aceste dureri au persistat și a doua zi, marți, dar și miercuri. Drept urmare Mircea Rednic a decis să se prezinte la medici pentru un consult. El a mers la spital, iar diagnosticul a fost infarct miocardic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Drept urmare, Puriul, cum i se mai spune, a fost băgat în sala de operație și a suferit o intervenție chirurgicală. El a fost internat la Spitalul Județean din Arad. La finalul intervenției, cadrele medicale și apropiații au transmis că operația a decurs bine, iar pacientul este într-o stare stabilă.

Mircea Rednic a fost operat

Urmează o perioadă de refacere, timp în care antrenorul celor de la UTA nu va mai sta pe banca tehnică. Reprezentanții UTA Arad au anunțat că perioada de refacere va dura, în jur de o săptămână.

„Va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână”, a informat UTA, printr-o comunicare oficială, cu referire la antrenor.

În aceste condiții, cu siguranță, Mircea Rednic nu-și va mai conduce elevii în partida din Cupa României, cu Dumbrăvița. Meciul este programat pentru joi, 31 august. De asemenea, nu va face nici deplasarea de la Sfântu Gheorghe, de luni, 4 septembrie. UTA are programat, în SuperLiga, jocul Sepsi.

Cel mai sigur, fotbaliștii arădeni vor fi conduși de pe margine de secunzii lui Mircea Rednic.

Mircea Rednic UTA

Mircea Rednic. Sursa foto: Facebook

Antrenorul va avea nevoie de odihnă

Reprezentanții clubului de fotbal UTA au confirmat că Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic. Potrivit acestora, medicii i-au montat un stent. De asemenea, va petrece câteva zile sub supraveghere în unitatea medicială.

„În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile”, au anunța reprezentanții echipei.

Potrivit acetora, Rednic se va recupera o perioadă de câteva zile, în funcție de evoluția stării sale medicale.

„Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, se arată într-un comunicat.

Rednic se recuperează după operație

Alexandru Mezar, conducătorul clubului UTA a explicat că antrenorul de fotbal se recuperează după intervenția pe care a suferit-o. El a explicat că Rednic va avea nevoie de câteva zile ca să-și revină.

„Este bine, se recuperează. Va avea nevoie de câteva zile de pauză, încă nu știm exact când îl vom avea din nou la antrenamente. A simțit dureri în piept din timpul meciului cu FCSB, apoi și zilele următoare. A mers la clinica parteneră a clubului și s-a luat această decizie, de a fi operat. Îi urăm tot binele și îl așteptăm înapoi cât mai repede”, a spus Alexandru Meszar, patronul arădenilor, conform Playsport.