Acum se poate! Peste 150 de medici din 30 de specialități îți oferă consultații nelimitate, fară programare, cu doar 39 de lei pe luna

Acum se poate! Peste 150 de medici din 30 de specialități îți oferă consultații nelimitate, fară programare, cu doar 39 de lei pe luna Sursa foto: Dreamstime.com

Limitările legate de timpul necesar pentru programarea la un doctor specialist și deplasarea la spital pentru consultație dispar odată cu apariția platformei cameradegarda.app, prima și singura platformă digitală care utilizează telemedicina pentru a soluționa urgențele medicale de orice natură, în orice moment din zi și din noapte, la prețul de doar 39 de lei pe lună.

Telemedicina a fost creată special pentru a veni în sprijinul omului modern, care nu mai dispune de timpul necesar pentru a se deplasa la spital, în căutarea unor răspunsuri la problemele sale urgente de sănătate.

Ea facilitează accesul rapid și direct la consultații medicale, indiferent de locul în care se află un doctor și pacientul său.

Telemedicina este cea mai nouă modalitate de interacțiune rapidă și de încredere între pacient și doctor!

Telemedicina reduce cu succes frecvența vizitelor la doctor și numărul de internări dintr-un spital.

Ne puteți urmări și pe Google News

În plus, ea este foarte ușor de accesat și de folosit, iar un doctor care consideră necesar acest lucru poate chiar să emită o rețetă scrisă.

Telemedicina este folosită cu succes și pentru situațiile în care nu este necesară deplasarea la cabinet pentru un consult al unui doctor sau atunci când pacientul nu este deplasabil deloc.

Cameradegarda.app este o platformă inovatoare care se bazează pe cele mai moderne mijloace de comunicare, pentru a face legătura, direct și nemijlocit, între pacientul care are nevoie urgentă de ajutor și un doctor specialist, care îi răspunde în cel mai scurt timp la solicitare, indiferent de momentul în care a fost cerută consultația!

Astfel, orice barieră de comunicare dintre pacient și doctor dispare o dată cu dialogul în timp real pe care platforma cameradegarda.app îl facilitează, în mod direct, prin video call și chat.

Platforma cameradegarda.app oferă consultații nelimitate pentru doar 39 de lei pe lună, la 150 de medici, din 30 de specialități! Important: fără programare și la orice moment din zi și din noapte!

Platforma cameradegarda.app oferă un număr nelimitat de consultații pentru suma de 39 de lei pe lună, fără a fi nevoie de programare în prealabil, și este cel mai scurt drum către un doctor, care poate ajuta pacientul să rezolve cu succes orice problemă de sănătate.

Astfel, pacientul nu mai trebuie să se deplaseze pentru consultație la spital pentru a putea lua legătura cu un doctor ori de câte ori are o problemă de sănătate urgentă.

Peste 150 de doctori, din 30 de specialități diferite, stau la dispoziție, la orice oră din zi și din noapte, persoanelor care folosesc platforma cameradegarda.app, pentru a răspunde la orice solicitare medicală de urgență.

Dialoghezi cu doctorul în care ai încredere din propria casă

Pacientul nu mai este nevoit astfel să facă drumul până la spital de fiecare dată când are o problemă urgentă de sănătate, pentru ca mai apoi să aștepte o perioadă lungă de timp până când este preluat de către un doctor specialist.

Platforma cameradegarda.app oferă persoanei care solicită ajutor de urgență posibilitatea unei consultații cu un doctor specialist din intimitatea propriei locuințe, la orice oră din zi și din noapte, ori de câte ori are nevoie, în mod direct și nemijlocit și cu un timp de așteptare extrem de redus.

Pacientul economisește astfel un timp extrem de prețios și, cel mai important, primește ajutor rapid din partea unui doctor specialist la solicitarea sa urgentă, indiferent de momentul în care se adresează platformei cameradegarda.app.

Discuțiile dintre pacient și doctor au loc în timp real și nu se mai desfășoară în cadrul unui spital, iar pacientul are astfel posibilitatea de a primi un răspuns imediat la orice întrebare sau problemă medicală urgentă.

Pentru doar 39 de lei pe lună, o persoană poate solicita un număr nelimitat de consultații pentru orice problemă urgentă de sănătate de la cei peste 150 de medici din 30 de specialități și primește un răspuns imediat prin video call sau chat la solicitarea sa.

Rețetă scrisă, fără să mai treci pe la spital

Cu ajutorul conceptului inovator de telemedicină care stă la baza platformei cameradegarda.app nu mai este nevoie de niciun drum la spital și de așteptare îndelungată pentru a intra în legătură cu un doctor specialist.

În plus, doar prin intermediul platformei cameradegarda.app pacientul este consultat în regim de urgență ori de câte ori are nevoie și pentru orice problemă de sănătate de către un doctor care îi oferă un răspuns imediat. Dacă acesta consideră, îi va elibera și o rețetă scrisă care să îl ajute pentru tratamentul indicat.

Pentru toate aceste servicii complete oferite de către platforma cameradegarda.app, o persoană trebuie să plătească doar 39 de lei pentru un abonament lunar, la care poate renunța oricând.