Evenimentul Zilei > Sport > Mircea Lucescu, suspect de Covid-19! Antrenorul s-a întâlnit cu dinamoviștii infectați
Mircea Lucescu, suspect de Covid-19! Antrenorul s-a întâlnit cu dinamoviștii infectați

Mircea Lucescu, suspect de Covid-19! Antrenorul s-a întâlnit cu dinamoviștii infectați

Șase jucători ai echipei Dinamo au fost testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, iar înainte acest lucru, Mircea Lucescu a avut o întâlnire cu aceștia.

Testările efectuate de lotul echipei de fotbal Dinamo la o clinică privată din Bucureşti au indicat rezultate pozitive la noul coronavirus pentru șase jucători, a declarat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan.

„Avem o notificare din partea celor de la Dinamo, conform căreia 6 jucători au fost depistaţi pozitiv. Au făcut testul obligatoriu la fiecare 14 zile şi la 6 dintre ei a ieşit pozitiv. Acum au fost retestaţi şi urmează să primească răspunsul abia mâine”, a declarat Ştefan.


Dezastru la Dinamo! Molima a lovit dur lotul „câinilor”. Câți sunt bolnavi


În acest moment, întregul lot al „alb-roșilor” se află în izolare, la baza din Săftica, iar meciul restant cu formaţia Chindia Târgovişte, care urma să se dispute în această seară, de la ora 19:00, va fi reprogramat la o dată care va fi anunţată ulterior.

Alaramant mai este și faptul că Mircea Lucescu a avut o întâlnire, miercuri, la Săftica, cu echipa lui Dinamo, inclusiv cu cei 6 jucători depistaţi pozitiv la coronavirus în dimineaţa zilei de joi.

„Miercuri a fost şi Mircea Lucescu la antrenament, venit la iniţiativa suporterilor, iar eu am fost de acord imediat. E o personalitate, iar vorbele sale pot însemna ceva pentru jucători”, a declarat, joi, antrenorul echipei Dinamo, Gheorghe Mulţescu, pentru digisport.ro.

Dinamo se confruntă pentru a doua oară cu probleme legate de COVID-19 după ce la 11 iunie, cu doar o zi înainte de reluarea campionatului Ligii I, a fost depistat pozitiv unul dintre maseurii echipei. Partida Dinamo – Chindia Târgovişte, care era programată la 12 iunie în cadrul etapei a 3-a a play-out-ului Ligii I, a fost amânată la momentul respectiv pentru 16 iulie.


BREAKING NEWS. Jurnal de Pandemie. 777 cazuri noi de coronavirus


După cazurile de joi, aceasta a fost amânată încă o dată de Liga Profesionistă de Fotbal.

Încă din momentul reluării competițiilor fotbalistice din România, au fost confirmate cazuri de Covid-19 și la echipe precum FC Botoșani, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești și FC Argeș. De asemenea, printre cei infectați din fotbalul românesc se numără și patru arbitri.