Evenimentul Zilei > Actualitate > Mirabela Dauer, probleme GRAVE de sănătate: „Dumnezeu m-a trimis…”
Mirabela Dauer, probleme GRAVE de sănătate: „Dumnezeu m-a trimis…”

Mirabela Dauer, probleme GRAVE de sănătate: „Dumnezeu m-a trimis…”

Mirabela Dauer (70 de ani), una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, povestește despre cum a aflat că are grave probleme de sănătate și cum a trecut prin operația de extirpare a rinichiului.

Dumnezeu m-a trimis la analize și tocmai de-asta am știut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubește. Cred că fiecare primește ce sădește. Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Și n-am să mint niciodată și n-am să înșel niciodată. Mi-am cunoscut în ultima perioadă prietenii adevărați, cei care au stat alături de mine. Oameni cărora le pasă de mine, asta vreau eu, atât. Una dintre prietenele mele a avut grijă de mine, a stat cu mine în rezervă. Am câțiva oameni care mă ajută”, mărturisește Mirabela Dauer.

Citește si DECIZIA Mirabelei Dauer care i-a schimbat TOTAL viața. Vedeta, MĂRTURII EMOȚIONANTE

Despre felul cum și-a revenit imediat după intervenția chirurgicală dificilă prin care a trecut, dar și despre oamenii care o ajută în mod constant, Mirabela Dauer vorbește duminică, de la ora 16.30, la Antena Stars.