Evenimentul Zilei > Monden > Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry
Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry

Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry

Circa 9 milioane de dolari s-a plătit pentru exclusivitatea interviului acordat de Prințul Harry și Meghan Markle celebrei Oprah Winfrey.

Aproximativ 9 milioane de dolari a plătit CBS pentru exclusivitatea interviului acordat de Meghan Markle și Prințul Harry celebrei Oprah Winfrey. Cu toate acestea, pentru acest interviu Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost plătiți, scrie Wall Street Journal.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor acorda jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey primul lor interviu după ce au părăsit familia regală britanică, care va fi difuzat în luna martie, informează Reuters.

Postul american de televiziune CBS a anunţat că interviul lor va fi difuzat pe 7 martie.

„Oprah Winfrey va sta de vorbă cu Meghan, ducesa de Sussex, într-un interviu amplu, care va acoperi subiecte diverse, de la sosirea ei în casa regală, căsătorie, maternitate, activităţi filantropice şi până la felul în care îşi gestionează viaţa de zi cu zi sub o presiune publică imensă”, au transmis reprezentanţii postului CBS într-un comunicat.

Circa 9 milioane de dolari a plătit CBS pentru exclusivitatea interviului acordat de Meghan Markle și Prințul Harry

„Apoi, lor li se va alătura şi prinţul Harry, când vor discuta despre stabilirea lor în Statele Unite, speranţele lor de viitor şi visurile pe care le au pentru familia lor tot mai mare”, se afirmă în acelaşi comunicat.

Duminică, Regina Elisabeta a II-a a subliniat importanţa „devotamentului dezinteresat şi a sentimentului datoriei” cu câteva ore înainte de difuzarea în SUA a interviului oferit de Meghan Markle și Prințul Harry.

„Dacă experienţele trăite anul trecut în tot Commonwealth-ul au fost diverse, emoţionante exemple de curaj, hotărâre, devotament dezinteresat şi sentiment al datoriei au fost constatate în cele patru colţuri ale comunităţii Commonwealth-ului”, a spus regina în acest mesaj înregistrat în avans şi difuzat de BBC.

„Aceste timpuri istovitoare pentru atâtea persoane vor fi dezvăluit, de asemenea, în ce măsură, rămânând în contact cu ceilalţi, ne bucurăm de solidaritatea lor şi de sprijinul lor spiritual”, a adăugat Elisabeta a II-a.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: