Evenimentul Zilei > Monden > Miley Cyrus, în sicriu. „Pierzi o persoană, dar intră o altă persoană în viața ta”
Miley Cyrus, în sicriu. „Pierzi o persoană, dar intră o altă persoană în viața ta”

Miley Cyrus, în sicriu. „Pierzi o persoană, dar intră o altă persoană în viața ta”

Excentrică și rebelă până în vârful unghiilor, Miley Cyrus face ceea ce știe mai bine: provocări pentru fani, cărora le pregătește mereu experiențe inedite.

N-ai spune că pandemia a ținut-o prea mult pe loc pe Miley, la fel cum nici momentele dramatice din viața ei nu i-au frânat avântul creativ. Cântăreața americană a fost, încă din fragedă tinerețe, o maestră a extravaganțelor, cărora le-a dat mereu o tușă sexy.

Cea mai recentă istorie de acest gen este o ședință foto inedită: un sicriu împodobit în culori vesele, de unde Miley Cyrus zâmbește complice aproape goală, cu o coafură sofisticată și multe flori, menite să îi acopere strategic formele.

Se știe că îi place viața, și deși are doar 27 de ani, vedeta a avut o viață plină. Acum, ea i-a pozat fotografului monden Vijat M, iar această inedită ședință foto va face parte dintr-o nouă carte a artistului. Fondurile obținute din vânzarea acesteia sunt destinate Happy Hippie Foundation, organizația umanitară fondată de Miley pentru ajutorarea oamenilor fără adăpost din comunitatea minorităților sexuale.

Abonată la gesturi-șoc

Printre cele mai recente isprăvi ale sale se numără și o recentă experiență cu extratereștrii, relatată într-un interviu recent acordat publicației ‘INTERVIEW‘. Miley a spus că într-o seară conducea liniștită împreună cu o prietenă, când deodată a văzut o navă spațială care a început să o urmărească. Mai mult de atât, ea ar fi avut contact vizual cu un extraterestru.

Ea a recunoscut și faptul că se afla sub influența unor substanțe interzise, dar e convinsă că totuși acestea nu au afectat-o. Cântăreața a rămas „traumatizată” și de atunci se uită cu teamă la cer.

În altă ordine de idei, presa  anunță că artista este din nou singură după ce s-ar fi despărțit și de Cody Simpson, ultimul său partener (au avut o relație de aproximativ 9 luni). La doar 27 de ani, Miley are în bagajul său emoțional experiența unui divorț, de chipeșul actor Liam Hemsworth, și a pierderii unei persoane dragi, extrem de apropiate, totul întâmplându-se în văzul publicului.

„Nu am petrecut prea mult timp plângând”

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE