Evenimentul Zilei > Monden > „Sunt încă atrasă sexual de femei!” Cântăreaţa Miley Cyrus, declaraţii incendiare pentru revista Elle
„Sunt încă atrasă sexual de femei!” Cântăreaţa Miley Cyrus, declaraţii incendiare pentru revista Elle

„Sunt încă atrasă sexual de femei!” Cântăreaţa Miley Cyrus, declaraţii incendiare pentru revista Elle

Fără complexe Miley Cyrus, în timpul unui interviu pentru revista-magazin Elle face câteva dezvăluiri incendiare. Ea povesteşte despre rolul jucat ca principessa Hannah Montana, în serialul Disney: Din momentul în care mi-am pierdut virginitatea - la 18 ani - mi-am dat seama că nu mai puteam fi Hannah, ar fi fost ridicol.

„Mă simţeam ciudat în acel moment, crescusem deja”, susţine cântăreaţa, povestind şi un alt episod asemănător în susţinerea tezei sale. ”În timpul unor filmări la Disneyland am văzut un Peter Pan fumând o ţigară şi un alt personaj din film, un puştan, comportându-se ca un adult şi am început să mă gândesc la situaţia proprie”.

A vorbit şi despre recenta sa căsătorie cu Liam Hemsworth, cu care are o relaţie care merge înainte cu bune şi cu rele din 2010. Cei doi s-au căsătorit pe 23 decembrie 2018 în casa lor din Tennessee, dar nu au o relaţie soţ-soţie tradiţională: ”Sunt într-o relaţie heterosexuală, dar sunt încă atrasă sexual de femei”.
”Sigur, nu intru în stereotipul tradiţional al soţiei care stă în bucătărie, ci, dimpotrivă, dacă e să spunem adevărul, nici nu-mi place cuvântul soţie”, recunoaşte Miley, care râde la gândul unei eventuale maternităţi şi atunci când e vorba despre cum tratăm planeta noastră: ‘‘Ne batem joc de planeta noastră şi refuz s-o las moştenire copilului meu. N-aş da naştere unui copil atâta timp cât nu am certitudinea că va trăi pe o planetă ale căror mări vor avea mereu peşti’‘, titrează Huffingtonpost.