Evenimentul Zilei > Monden > Divort cu răsunet! Vedeta a comis-o: S-a sărutat cu o altă femeie în piscină
Divort cu răsunet! Vedeta a comis-o: S-a sărutat cu o altă femeie în piscină

Divort cu răsunet! Vedeta a comis-o: S-a sărutat cu o altă femeie în piscină

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărţit  la mai puțin de un an după ce şi-au unit destinele. Vestea-şoc vine la scurt timp după ce Cyrus a fost prinsă în piscina hotelului din Como sărutându-se cu starul Kaitlynn Carter, care s-a despărțit recent de Brody Jenner.
O reprezentantă a lui Miley a declarat pentru mass-media: „Liam și Miley au fost de acord să se separe în acest moment. Au decis că este ceea mai bună alegere  şi fiecare se va concentra pe cariere.  Vă rugăm să le respectați intimitatea”.
Vestea vine la scurt timp după ce Miley a postat o fotografie cu ea în care nu pare să poarte verigheta. Ea a scris alături de poză „Pune-mă pe mute dacă nu vrei spam”.
Mai mult, Cyrus a recunoscut că „nu se încadrează într-un rol de soție stereotip”, dezvăluind totodată că este atrasă de femei, titrează tabloidul american TMZ. 
După imaginile când o sărută pe Kaitlynn Carter în Italia (care par a fi cauza), Miley Cyrus și Liam Hemsworth au hotărât să renunțe la mariaj la doar câteva luni de la nunta lor.
Aşadar, Carter și Jenner, fiul lui Caitlyn Jenner, au anunțat că „au decis să se separe pe cale amiabilă”. Ei s-au căsătorit în Bali în iunie trecut, dar se pare că ceremonia nu a fost legală.
Imagini explozive cu vedeta puteţi vedea AICI
Imagini pentru Miley Cyrus

Imagine similară

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: