Mihai Trăistariu, hotărât să-și scrie testamentul. Cine va intra în posesia averii

Mihai Trăistariu, hotărât să-și scrie testamentul. Cine va intra în posesia averii Sursa foto: Mihai Traistariu / Facebook

Mihai Trăistariu și-a cumpărat un nou apartament de lux, al șaptelea. Artistul nu are de gând să se oprească aici. Și-a propus ca în fiecare an să-și achiziționeze o nouă locuință. De asemenea, fostul concurent de la Eurovision este hotărât să-și scrie și testamentul.

Mihai Trăistariu a intrat în posesia celui de-al șaptelea apartament. Cu o asemenea avere, artistul plănuiește să meargă la un notar pentru a-și face testamentul. Însă, fostul concurent de la Eurovision căută o modalitate legal prin care bunurile să-i revină tot lui.

Mihai Trăistariu și-a mai cumpărat un apartament

Cântărețul din Mangalia are de gând să-și criogeneze trupul, iar când va reveni printre cei vii să reintre în posesia averii. Mihai Trăistariu nu are de gând să se limiteze doar la șapte apartamente.

De fapt, artistul și-a propus ca în fiecare an să-și cumpere o nouă locuință. Pentru ultima achiziție va plăti lună de lună, timp de zece ani, câte o mie de euro pe lună.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mi-am mai luat un apartament de lux. Am dat 90.000 de euro pe el și mai am să-l mobilez. L-am cumpărat cu împrumut la bancă, pe firmă. Rata e pe zece ani, dau doar 1000 de euro pe lună. Pentru mine nu e catastrofal. Mi-am propus ca-n fiecare an să-mi mai iau o casă, chiar și o garsonieră.

Depinde ce bani fac. Pentru că altfel îi lichidez aiurea, eu mă cunosc. Trebuie să investesc în ceva, ca să nu-i arunc pe pe haine, vacanțe, pe toate prostiile”, a precizat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu pregătit să-și facă testamentul

Sursa foto Youtube

Vrea să-și criogeneze trupul

În continuare artistul spune că este pregătit să-și facă testamentul, dar nu în orice fel. Își dorește ca o parte din bunurile agonisite să-i revină. Deși, pentru unii ar suna ciudat, Mihai Trăistariu vrea să-și criogeneze corpul, iar când va veni momentul să revină printre cei vii să reintre în posesia bunurilor.

„Mă întreabă prietenii cui las toate casele. Dar mi le las mie. Vreau să mă criogenez și să mă întorc peste o mie de ani. Și atunci să nu fiu sărac. Chiar vreau să mă duc la un notariat, să găsim o formă legală, ca să-mi rămână tot mie averea. Pentru că nu vreau să mă trezesc sărac. Mă gândeam și să ascund banii și aurul în pământ. Peste o mie de ani, cine știe ce va mai fi, probabil apartamentele nu or să mai existe atunci”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu pregătit să-și facă testamentul

Sursa foto: Arhiva EvZ

Mihai Trăistariu vrea să finanțeze un centru de cercetare pentru bolnavii de cancer

De asemenea, artistul nu exclude să lase averea copiilor, asta în cazul în care va avea. Dar, continuă Mihai Trăistariu, viitori moștenitori vor intra în posesia bunurilor abia pe la 40 de ani. Mai întâi, copii sau nepoții artistului vor trebui să muncească, să-și găsească propriul lor drum în viață.

În acest sens, a dat ca exemplu situația fraților Dolănescu care încă se ceartă pentru averea tatălui lor. Nu în ultimul rând, artistul ia în calcul să sponsorizeze un centru de cercetare pentru bolnavii de cancer sau pentru animale.

„Am văzut ce se întâmplă după moartea cuiva..La Paula Iacob, la Dolănescu, la Mîțu Stoian. Când văd așa ceva, mă gândesc imediat la mine. Dar eu ce o să fac? Eu sunt familist. Maică-mea au fost 15 frați, taică-miu au fost zece. Noi suntem patru. Mie îmi plac copiii, iar dacă voi avea, le va rămâne și lor. Dar nu o să le las totul.

Probabil voi face și un centru de cercetare, pentru bolnavii de cancer, sau unul de animale. Să aibă buget, le pun banii într-un cont bancar. Să nu fure ăștia banii. Mai las și la frați, am și nepoți. Eu nu am fost copil de bani gata și nu e ok să le dau totul. Sau le pun o clauză că vor avea acces la bani abia la 40 de ani. Mai întâi să vadă cum e să muncești”, a mai spus Mihai Trăistariu.

În privința proiectelor media, artistul a recunoscut că a fost curtat de cei de la Kanal D care pun la cale un nou format pe modelul Survivor. Însă, Mihai Trăistariu nu mai acceptă astfel de invitații. Experiența de la „Sunt celebru scoate-mă de aici” i-a fost de ajuns.

Proiecte refuzate

Pe de altă parte, nu ar spune nu pentru o nouă colaborare cu producătorii emisiunii „Te cunosc de undeva” de Antena 1.

„Nu vreau să mă mai duc la reality-show-uri. M-au sunat ca de la toate televiziunile cu astfel de emisiuni. Chiar luna aceasta, de la Kanal D, pentru niște formate noi. Le-am zis că nu mai doresc show-uri cu probe. Eu am fost în junglă, la Sunt celebru, scoate-mă de aici și a fost extrem de greu, nu mai vreau. Și am mai fost și la Te cunosc de undeva.

Da, aici aș mai vrea, dar la emisiuni cu urcat în copaci, cu efort fizic, nu mai am răbdare. Condiție fizică am, dar ne mai pune să ne certăm pe acolo, dacă nu se întâmplă nimic, iar eu sunt cuminte, calm. Îi las pe ei, au destui care fac rating așa. Se oferă sume frumoase, dar nu-mi mai trebuie”, potrivit Cancan.