Evenimentul Zilei > Monden > Mihai de la 3Sud Est a fost externat. Primul mesaj al artistului
Mihai de la 3Sud Est a fost externat. Primul mesaj al artistului

Mihai de la 3Sud Est a fost externat. Primul mesaj al artistului

Mihai de la 3Sud Est a fost externat din spital, vindecat de COVID-19, după aproape o lună de suferință, timp în care a trecut și prin secția ATI.

Mihai Budeanu, în vârstă de 44 de ani, membrul uneia dintre cele mai îndrăgite trupe de la noi, 3Sud Est, a fost externat după ce s-a vindecat de COVID-19. În urmă cu aproape o lună, artistul a ajuns, mai întâi la spitalul din Medgidia, iar mai apoi la unitatea similară din Mangalia, la secția de Terapie Intensivă, prezentând o formă gravă a bolii.

În cele din urmă, Mihai Budeanu a reușit să învingă boala și s-a întors acasă, în familie. La scurtă vreme după ce s-a externat, el a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a arătat prin ce a trecut.

„Salutare oameni buni! De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 săptămâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă, pot să zic că am învins. A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața”, a scris Mihai de la 3 Sud-Est pe contul său de Facebook

Mesaj de mulțumire pentru medici

El a mulțumit celor care i-au fost alături pe timpul spitalizării și care l-au ajutat să învingă în lupta cu boala.

„Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas. Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost foarte implicat și atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulțumesc de asemenea medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuț Vasilescu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele. Mai vreau să mulțumesc, bineînțeles vouă fanilor și prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet și v-ați rugat pentru binele meu”, a mai scris artistul pe rețeaua de socializare.

Într-un final, Mihai Budeanu a mulțumit familiei sale, greu încercate și i-a sfătuit pe fani să-și protejeze sănătatea.

„Aveți grijă de voi și puneți sănătatea pe primul loc!!!”, a mai scris Mihai Budeanu, pe Facebook.