Evenimentul Zilei > Monden > Mihai Bobonete, la un pas de închisoare. Gluma care i-a adus actorului un dosar penal
Mihai Bobonete, la un pas de închisoare. Gluma care i-a adus actorului un dosar penal

Mihai Bobonete, la un pas de închisoare. Gluma care i-a adus actorului un dosar penal

Actorul Mihai Bobonete, cunoscut, în special, pentru rolul cârciumarului Bobiță din serialul „Las Fierbinți”, era să ajungă după gratii. El a fost anchetat de polițiști, în urma unui denunț, fiind suspectat de omor. Mai exact, Bobiță a fost cercetat pentru uciderea, în chinuri, a unui porumbel.

Actorului Mihai Bobobete i s-a tras de la o filmare pe care a distribuit-o pe canalul său de pe You Tube. În timp ce viziona clipul, autoarea denunțului l-ar fi auzit povestind despre cum a chinuit și omorât un porumbel. Presupusul incident, la care s-a făcut referire, s-ar fi petrecut în toamna anului trecut. Indignată de povestea pe care a auzit-o din clipul lui Mihai Bobonete, femeia s-a adresat cu o petiție Inspectoratului de Poliție Ilfov. Ea a reclamat că actorul trebuie pedepsit pentru uciderea unei păsări nevinovate.

Iar de aici s-a pus în mișcare un întreg mecanism polițienesc, în vederea stabilirii adevărului. Potrivit unor surse judiciare, în acest caz a fost deschis un dosar de investigație, de către Poliția Animalelor. Iar Mihai Bobonete a fost chemat și cercetat, de polițiștii din cadrul acestui serviciu, pentru presupusa ucidere a porumbelului. El a trebuit să dea explicații în fața anchetatorilor și să demonstreze că nu este nimic real.

Actorul a explicat, în cadrul anchetei că este vorba despre o glumă dintr-un spectacol de stand-up comedy. Iar situația descrisă, deși prezentată ca fiind reală, a făcut parte din show, fiind o invenție artistică.

Iar polițiștii i-au acceptat explicațiile, mai ales că nu existau alte probe care să arate contrariul și să-l incrimineze pe actor. Drept urmare, dosarul a fost clasat, iar actorul din „Las Fierbinți” și-a văzut în continuare de filmări și de spectacolele de stand-up comedy, după cum a relatat Spynews.

Mihai Bobonete, despre lupta cu depresia

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul Las Fierbinți difuzat de Pro TV. În ciuda succesului pe care îl are, el a recunoscut că s-a confruntat cu o depresie severă. Problemele au apărut după ce i-a fost spartă locuința, în vreme ce familia sa dormea fără să știe nimic. Bobonete a avut nevoie de ajutorul unor specialiști și a urmat mai multe ședințe de terapie, după cum relata în urmă cu câtva timp.

„Eu m-am întâlnit pentru prima oară cu terapia acum vreo cinci ani, când au intrat hoții peste nevastă-mea și peste copii în casă, când eu eram plecat. Nu s-a întâmplat nimic grav. Ai mei dormeau, iar hoții, niște găinari care nu au priceput că oamenii de vârsta mea nu-și țin în casă lucrurile de valoare, și-au dat seama că nu aveau ce să fure. Pe de altă parte și-au dat seama și că mai era cineva în casă. Dar pentru mine impactul a fost de așa natură încât am fost nevoit să ajung la terapeut.”, a povestit vedeta Pro TV, la un moment dat.