Lumea televiziunii este șocată.  Unul dintre cele mai populare show-uri de la PRO TV, Ferma,  este împânzit de scandaluri. Cel mai mare scandal ar fi izbucnit în culisele reality show-ului de la PRO TV. Mihaela Rădulescu ar fi agresat-o fizic pe fosta producătoare. 

La scurt timp după ce filmările la „Ferma” s-au terminat, mai multe amănunte neașteptate au ieșit la iveală. Din câte se pare, tensiunile din spatele camerelor au atins cote alarmante, iar filmările show au fost pline de episoade tensionate între membrii echipei de filmare.

Mihaela Rădulescu și unul dintre membrii staff-ului au fost protagoniștii unor scene violente. Din câte se pare, prezentatoarea ar fi agresat-o fizic pe fosta producătoare. Conducerea PRO TV nu a vrut ca acest incident să iasă la lumină. 

Potrivit Cancan, cei care au lucrat la această producție au fost foarte nemulțumiți de condițiile cu care ar fi trebuit să se confrunte la filmări.

„Mihaela Rădulescu a agresat-o fizic pe fosta producătoare și totul a fost mușamalizat cu acordul managementului. În Ferma se muncea 14 ore pe zi cel puțin și angajații au fost terorizați. Oamenii sunt gata să se revolte pentru că au muncit sub teroare 3 luni, în frig și în condiții de sclavie”,  potrivit unei surse din echipa de filmare.

Trei dintre edițiile reality-show-ului „Ferma” au fost amendate de CNA cu 10.000 de lei pentru injurii și limbaj cu conotații sexuale. Este vorba despre două ediții în care două concurente din „Ferma”, Brigitte și Claudia și-au adresat cuvinte grele, și o ediție în care concurenții au vorbit despre sex oral (dacă le place sau nu).

„Îmi place oralul foarte mult. De aceea în această seară aș dori să vă întreb ce părere aveți despre sexul oral?”, le-a spus Vali Bărbulescu, colegilor de emisiune.

Prezentă în fața membrilor, nici reprezentanta postului n-a putut să folosească sintagma „sex oral”.

„Discuția respectivă, referitoare la…., vă spun opinia colegilor, a fost fără conținut dăunător, toți cei intervievați de către Vali Bărbulescu fie nu au răspuns, fie au vorbit despre alte subiecte fără conotație sexuală. Fără a lua în calcul dialogul respectiv, care este discutabil dacă e dăunător sau nu, restul conținutul a fost difuzat în limbaj corespunzător, nu s-a insistat în a prezenta un subiect dăunător minorilor. Se consideră că încadrarea la 12 ani este corectă având în vedere numărul mic de scene.”, a declarat reprezentanta postului.

De asemenea, CNA a ținut cont de o altă ediție a emisiunii, din 17 februarie, în care Claudia, concurentă în emisiune a vorbit despre o altă concurentă folosind termeni precum:

 „Auzi, golancă, perversă, (bip!) Să nu mai îndrăznești să mai vorbești despre mine! …Te transport direct la spitalul 9. Că ești caz de psihiatrie! Golancă infectă! Golancă, perversă, nebună, centuristă infectă! (…) Să se ducă pe centură, la ea acasă! Să scoată silicoanele din (bip!) și din față!”

Radu Herjeu, membru CNA, a fost cel care a propus sancțiunea, care a explicat că a ținut cont și de faptul că Ferma este una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe Pro TV.