Evenimentul Zilei > International > Michelle Obama a intrat în depresie, nu mai doarme noaptea! Ce i-a făcut Trump?
Michelle Obama a intrat în depresie, nu mai doarme noaptea! Ce i-a făcut Trump?

Michelle Obama a intrat în depresie, nu mai doarme noaptea! Ce i-a făcut Trump?

Michelle Obama dezvăluie că suferă de depresie și arată cu degetul către Donald Trump.

Michelle Obama a făcut o dezvăluire neașteptată în noul episod al podcast-ului ei pe Spotify. Fosta primă doamnă a spus că este deprimată: „Am suferit de depresie ușoară și încerc să mă descurc”.

Anxietatea în miezul nopții din cauza lui Donald Trump

În cei opt ani petrecuți la Casa Albă, Michelle Obama a dorit întotdeauna să transmită imaginea femeii puternice și hotărâte, fiind un sprijin discret pentru soțul ei angajat în conducerea uneia dintre cele mai importante țări din lume. În această nouă serie, însă, arată partea fragilă şi necunoscută a lui Michelle Obama.

Fosta primă doamnă, de fapt, a acuzat conducerea Trump de starea sa proastă care tinde spre depresie, în special din cauza protestelor rasiale și de gestionarea pandemiei.

Încerc să-mi combin starea de spirit cu rutina, dar am probleme cu somnul, mă trezesc adesea în miez de noapte cu anxietate, de parcă sunt îngrijorată de ceva…am o greutate care mă apasă. Și nu este doar un fapt legat de carantină, ci din cauza conflictelor rasiale şi răspunsurile acestei administrații,  ipocrizia ei … Este descurajant, demoralizant … ”, a spus Michelle Obama, insistând pe problemele rasiale, care în ultimele luni au fost în centrul mass-media americane și nu numai.

Se trezeşte noaptea din somn „epuizată

Trezindu-mă și văzând că problema rasială continuă să fie o ciumă pentru această țară, trezindu-mă și văzând că din nou un afro-american este dezumanizat, rănit, ucis sau acuzat în mod fals de ceva devine obositor, epuizant”, concluzionează soția lui Barack Obama.

Acest gând pare să strice starea de spirit a fostei doamne de fier a Casei Albe, care se plânge că nici măcar nu are concentrarea adecvată pentru a-și desfășura programul zilnic la care ţine cu stricteţe. Dar…tot ea spune că are un clopoțel care de fiecare dată îi aduce aminte că trebuie să se ocupe şi de ea, de exercițiile fizice, de alimentaţie, de familie… aşa cum o face – extrem de bine – de foarte mulţi ani.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.