Fanii legendei vii a Formulei 1 au un motiv de bucurie. De la accidentul de schi produs în urmă cu patru ani, în urma căruia campionul mondial s-a ales cu leziuni severe asupra craniului, nu s-a mai auzit nimic îmbucurător despre acesta. De atunci, Schumacher a suportat mai multe operaţii, a fost în comă indusă, internat în mai multe clinici, iar acum se află acasă, sub supravegherea unei echipe specializate.

Domiciliul său a fost transformat într-un adevărat spital şi pentru a acoperi costurile, familia a vândut multe dintre bunurile de valoare. S-au cheltuit zeci de milioane de euro pentru recuperarea lui Schumacher, iar informaţiile privind starea sa de sănătate sunt extrem de reduse, scrie Pro Sport.

Apropiaţii fostului mare pilot au preferat să păstreze discreţia, dar un specialist neurolog a oferit acum veşti optimiste. „Conform unui studiu realizat în Suedia, între 30 şi 40 la sută dintre pacienţi şi-au recăpătat cunoştinţa după patru ani.  Mulţi revin la viaţă, îşi văd copiii şi nepoţi cum cresc, îşi fac planuri, văd ce se mai întâmplă în familia lor sau în cercul de prieteni”, a spus profesorul Mark Obermann, directorul centrului de neurologie Asklepios, instituţie aflată în Germania, mai informează sursa citată.