Astfel, în zonele joase din vest, nord-vest și centru, local vor persista nebulozitatea stratiformă și ceața, ce vor putea fi asociate izolat cu burniță sau fulguieli, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. În restul teritoriului, regimul termic diurn va fi caracterizat de valori peste mediile multianuale, cerul va fi variabil, iar nori joși și ceață vor apărea mai ales pe timpul nopții, îndeosebi în Câmpia Română.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 grade în depresiunile intramontane și 0…2 grade pe litoral.

În București, valorile termice diurne se vor menține mai ridicate decât cele caracteristice perioadei din an, cu o maximă de 7…8 grade. Cerul va fi variabil, dar pe parcursul nopții va crește probabilitatea de apariție a norilor joși sau a ceții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi -3…-2 grade, mai scăzută în zona preorășenească, până spre -5 grade.