Temperaturile maxime se vor situa între 22 şi 31 de grade, mai scăzute pe litoral, unde vor fi cuprinse între 18 şi 21 de grade.

Cerul va fi variabil şi izolat, mai ales după-amiaza şi cu precădere în zona montană, vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari, unde rafalele vor fi de 70…90 km/h, dar, temporar, şi în regiunile vestice, centrale, precum şi în extremitatea de sud-est, cu viteze, în general, de 40…50 km/h.

În Capitală, vremea va fi frumoasă şi va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

La munte, temperaturile vor atinge valori extrem de ridicate pentru această perioadă a anului. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil şi izolat, mai ales după-amiaza, vor fi ploi de scurtă durată. Noaptea înnorările vor fi temporare şi pe alocuri se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în special la altitudini mari, unde rafalele vor fi de 70…90 km/h.