Evenimentul ZileiVremeaMETEO. Alertă maximă la ANM. Vremea o ia complet razna. Va fi prăpăd în următoarele ore

METEO. Alertă maximă la ANM. Vremea o ia complet razna. Va fi prăpăd în următoarele ore

METEO. Alertă maximă la ANM. Vremea o ia complet razna. Va fi prăpăd în următoarele ore
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 28 noiembrie. Potrivit acestora, în această zi, temperaturile vor atinge valori mult mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă.

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru acest sfârșit de săptămână. Potrivit acestora, vremea se va răci semnificativ, iar temperaturile vor atinge valori mult mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă.

Cerul va rămâne înnorat în regiunile vestice, nordice și variabil în restul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane și în Oltenia.

În sud și est și pe arii mai restrânse în rest, va predomina ceața noaptea și dimineața. În zonele intracarpatice și în Bucovina temperaturile scad sub normalul perioadei și sunt anunțate precipitații sub formă de ploaie și trecător lapoviță, iar mai ales la munte vor predomina ninsorile.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 1 și 12 grade, iar cele minime între -6 și 3 grade.

Prognoza meteo în principalele zone din România

În regiunea Moldovei vor fi opt grade la amiază, în Transilvania patru grade, în Maramureș doar trei grade, în Banat cel mult zece, în Oltenia vor fi 12, în Dobrogea se ating zece grade la amiază, în Crișana se anunță șase grade, iar în Muntenia, zece grade Celsius.

În jumătatea de nord a Moldovei și local în Crișana și Banat, vor cădea precipitații mixte, iar în Transilvania și în Maramureș sunt așteptate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Va ploua în Crișana, va fi ceață în Moldova, Muntenia și Oltenia și soare în Dobrogea.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, cerul va fi mai mult noros, iar în cursul nopții se vor semnala precipitații sub formă de ploaie și lapoviță. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă nu va urca mai mult de 8 grade, iar cea minimă se va situa între de 0 și 1 grad.

Prognoza meteo la munte

În zona montană cerul va fi mai mult noros, iar temperaturile foarte scăzute. În văi și în depresiuni, dimineața și noaptea va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură. Este posibil să cadă ninsori și lapoviță, în special în masivele vestice și nordice. Temperatura maximă de va fi de 0 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de -6 grade Celsius.


Accesează: