Evenimentul ZileiMondenCheloo şi o actriţă din România? Da, Bendeac nu s-a abţinut şi a confirmat

Cheloo şi o actriţă din România? Da, Bendeac nu s-a abţinut şi a confirmat

Cheloo şi o actriţă din România? Da, Bendeac nu s-a abţinut şi a confirmat
Cheloo, celebrul rapper şi totodată jurat al emsiunii iUmor, a recunoscut că a fost sedus de talentul şi cariera marii actriţe Rodica Popescu Bitănescu şi la fel s-a întâmplat şi în cazul lui Mihai Bendeac, care a cucerit România cu talentul său actoricesc.

Octagenara actriţă a fost invitată de producătorii iUmor la ediţia de duminică, pregătită special pentru a marca 27 de ani de la prima emisie a postului Antena 1. Totodată, este al 9-lea sezon iUmor şi momentul trebuia marcat cu numere speciale, prezentate de artişti din toate generaţiile.

Astfel, Rodica Popescu Bitănescu va pune în scenă un roast special creat pentru jurații iUmor, duminică, de la ora 20:00, iar producătorii show-ului au dezvăluit câteva dintre cele mai savuroase reacţii de la filmări. În acest context, trebuie spus că la puţine momente după ce a urcat pe scenă, actriţa de 82 de ani i-a lăsat fără cuvinte pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

Cheloo, fanul neştiut al Rodicăi Popescu Bitănescu

Deşi puţini s-ar fi aşteptat sau ar fi intuit asta, Cheloo a lăsat să se înţeleagă că actriţa care în 1966 debuta pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti în rolul Ines din piesa Castiliana (n.r. – scrisă de Lope de Vega şi în regia Horea Popescu) este una dintre favoritele sale. „Nu poate fi contestată, e una dintre cele mai interesante actrițe pe care le-am văzut!”, a spus Cheloo.

În acelaşi timp, Mihai Bendeac a căzut la picioarele Rodicăi Popescu Bitănescu declarând următoarele: „A fost absolut minunată şi pe lângă faptul că are mintea la fel de ageră ca la 20 de ani, are o tinerețe extaordinară în gândire! A înțeles dinamica şi schimbările. Este un om care s-a adaptat fără să se trădeze pe sine. În public au fost puști, care poate nu o știau, dar toată lumea o iubea!”

Alături de marea actriţă, pe scenă vor mai urca Irinel Columbeanu, Cezara Dafinescu, Florin Ristei, Sebastian Coțofană, Irina Margareta Nistor.

Irina Margareta Nistor pregăteşte răzbunarea

Un număr de roast (n.r. – formă de umor în care un anumit individ, un oaspete de onoare, este supus unor glume pe cheltuiala lor, menite să amuzeze publicul mai larg al evenimentului; astfel de evenimente sunt destinate să onoreze un anumit individ într-un mod unic) cu adevărat special va fi prezentat de Irina Margareta Nistor. Criticul de film de abia aşteaptă să-şi descarce ofurile adunate de-a lungul anilor.

„Eu, de felul meu, sunt ironică, abia aștept să le zic niște răutăți, că doar și ei mi-au zis de-a lungul timpului… Să nu credeți că nu am auzit! Și dacă nu aud, mereu se găsește un binevoitor care să mă anunțe:

«Ai văzut ce au zis ăia la iUmor aseară?». Este răzbunarea lui Sandokan! Emoții nu au decât actorii mari, eu nu sunt actriță, deci am scapat de ele! Nu-i văd bine acum!”, a spus cea a cărei voce a marcat generaţiile care consumau filme pe casete video în România anilor 1990.


Accesează: