Cheloo, pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, este membru al formației de hip-hop “Paraziții” și unul dintre cei mai apreciați artiști ai genului de la noi din țară.

Este unul dintre cei mai apreciați artiști ai genului hip-hop, dar și unul dintre cei mai „duri” bărbați din România. Extrem de vehement atunci când vine vorba de părerile lui, Cheloo nu a lăsat niciodată să se înțeleagă faptul că este îndrăgostit, că iubește sau că are sentimente.

Şi totuşi, în viaţa durului există o femeie care l-a cucerit pe deplin și care l-a făcut să vadă lucrurile cu alți ochi

O imagini rară cu femeia care l-a cucerit pe juratul de la iUmor

Divorțul a fost extrem de complicat

Cheloo, în vârstă de 42 de ani, a avut o relație cu năbădăi cu Daniela Niculescu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2007, dar la doi ani după au început să apară problemele. Fiindcă certurile erau tot mai dese, cei doi au divortaț cu mare scandal și reclamații la poliție, în anul 2012. Astfel că fosta soție îi reproșa lui Cheloo că era alcoolic și violent, dar și că nu avea o relație deloc bună nici cu fiul lor.

 Cine este Daniela Moraru

Noua iubită a lui Cheloo este Daniela Moraru, iar aceasta i-a dăruit artistului cel de-al doilea copil, cei doi devenind părinții unui băiețel.

Cei doi s-au mutat în localitatea Breaza, departe de Capitală, acolo unde trăiesc alături de copiii lor. Artistul nu se afișează prea des alături de Daniela Moraru, tocmai pentru a nu atrage mass-media asupra familiei sale.

Mai mult, Cheloo evită subiectul, indiferent de câte ori este întrebat despre viața lui de familie. Fiindcă a avut parte de un divorț scandalos de Daniela Niculescu, cu noua parteneră vrea să aibă o relație discretă și nu vrea să își schimbe părerea sub nicio formă, notează impact.