Evenimentul Zilei > Monden > A venit la Antena 1 după Bendeac! Da, e cea mai cruntă răzbunare din showbiz
A venit la Antena 1 după Bendeac! Da, e cea mai cruntă răzbunare din showbiz

A venit la Antena 1 după Bendeac! Da, e cea mai cruntă răzbunare din showbiz

Uşor, uşor, anumite „datorii” din trecut îl ajung din urmă pe juratul iUmor (Antena 1) Mihai Bendeac, iar una dintre ele poartă numele celebrei Irina Margareta Nistor, critic de film care a marcat generaţiile cu vocea ei omniprezentă pe filmele de pe casetele video de la începutul anilor 1990.

Acum, pe măsură ce al 9-lea sezon iUmor se apropie de final, producătorii emisiunii de divertisment de la Antena 1 au pregătit o ediţie specială ce va fi difuzată duminică, 29 noiembrie, când postul aniversează 27 de ani de la prima emisie. Printre invitaţii speciali se numără şi Irina Margareta Nistor.

Astfel, cei 3 juraţi de la iUmor, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi surprinși duminică, de la ora 20:00, de textele critice prezentate de câteva dintre cele mai cunoscute vedete din România. Irinel Columbeanu, Cezara Dafinescu,Florin Ristei, Sebastian Coțofană, Rodica Popescu Bitănescu și Irina Margareta Nistor au pregătit nişte numere speciale pentru cei 3.

„Abia aștept să le zic niște răutăți.”

Foarte nerăbdătoare este Irina Margareta Nistor, care a recunoscut că de abia aşteaptă să-şi expună roastul (n.r. – o formă de umor în care un anumit individ, un oaspete de onoare, este supus unor glume pe cheltuiala lor, menite să amuzeze publicul mai larg al evenimentului; astfel de evenimente sunt destinate să onoreze un anumit individ într-un mod unic). Iată ce a declarat criticul de film:

„Eu, de felul meu, sunt ironică, abia aștept să le zic niște răutăți, că doar și ei mi-au zis de-a lungul timpului… Să nu credeți că nu am auzit! Și dacă nu aud, mereu se găsește un binevoitor care să mă anunțe:

«Ai văzut ce au zis ăia la iUmor aseară?».  Este răzbunarea lui Sandokan! Emoții nu au decât actorii mari, eu nu sunt actriță, deci am scapat de ele! Nu-i văd bine acum!”

Antena 1 a pregătit 3 zile speciale

Conform informaţiilor mai-marilor din Trustul Intact, Antena 1 a pregătit 3 zile marcate de ediții speciale la ceas aniversar, astfel că la 30 noiembrie, chiar de Sfântul Andrei, românii vor marca Ziua superstiţiilor. Mai departe, pe 1 Decembrie, într-o ediție cu totul specială atât pentru jurați, cât și pentru cei de acasă, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi luați la „roast” de cei menţionaţi anterior.

Este aşteptată o nouă ediţie care va înregistra audienţe mari, la fel cum s-a tot întâmplat cu iUmor. De altfel, celebrul show de comedie de la Antena 1 a ajuns la 2 milioane de abonați pe Youtube la 18 noiembrie.

Reprezentanții postului au confirm recent că iUmor a devenit astfel singura emisiune TV din România al cărei canal de YouTube atinge două milioane de abonați. Deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iCommedy, canalul de YouTube a fost redenumit din aprilie 2016 iUmor, iar în aprilie 2018 ajunsese la un milion de abonați.

Ionuţ Rusu, marele star de la iUmor

În ceea ce priveşte cel mai mare succes pe care l-a avut un invitat special la iUmor, trebuie subliniat că Ionuţ Rusu este comediantul care a generat cele mai multe vizionări pe YouTube. Numărul din urmă cu 4 ani, cu cele mai amuzante rugăciun, are peste 14 milioane de vizualizări.

În top urmează numărul de stand-up comedy al lui Micutzu, din 2018 doi ani, cu 10 milioane de vizualizări, iar în 2020 conduce George Tănase, cu materialul despre evoluția muzicii de la 3 Sud Est până la Abi Talent, cu peste 4,5 milioane de vizualizări.

Canalul de YouTube al iUmor are în prezent zece miliarde de minute vizionate (10.114.362.180), 2.169 de clipuri încărcate şi 1.419.376.172 de vizualizări. Destul de impresionant, nu-i aşa? Mai ales pentru România…