Evenimentul Zilei > Monden > Exploziv! Se destramă echipa Chefi la cuțite? Vedetele de la Antena 1 și-au aruncat cuvinte grele
Exploziv! Se destramă echipa Chefi la cuțite? Vedetele de la Antena 1 și-au aruncat cuvinte grele

Exploziv! Se destramă echipa Chefi la cuțite? Vedetele de la Antena 1 și-au aruncat cuvinte grele

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cei mai importanți „actori” din emisiunea „Chefi la cuțite” s-au certat ca la ușa cortului.

Tensiunea din emisiunea „Chefi la cuțite” a atins cote incredibile în ediția 34 din sezonul 8! Florin Dumitrescu a fost atât de supărat de gestul lui Cătălin Scărlătescu, încât a făcut o dezvăluire neașteptată!

De data aceasta, concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să pregătească farfurii demne de un bairam din anii 80-90!

Fiecare echipă de la „Chefi la cuțite” a convenit să pregătească o farfurie bogată, plină de preparate diverse. La un moment dat, Florin Dumitrescu a fost extrem de încântat că pe platoul său vor exista inclusiv cârnații tăiați la capete, în formă de cruce.

Acesta a dorit să împartă descoperirea și cu prietenul și colegul său de platou, Cătălin Scărlătescu, doar că lucrurile nu au mers precum se aștepta. Extrem de stresat, acesta l-a cam „expediat” pe Florin Dumitrescu fără a-i da curs la dialog.