Evenimentul Zilei > Monden > Chef Sorin Bontea, mutare șoc pentru echipa sa. Alertă la Chefi la Cuțite
Chef Sorin Bontea, mutare șoc pentru echipa sa. Alertă la Chefi la Cuțite

Chef Sorin Bontea, mutare șoc pentru echipa sa. Alertă la Chefi la Cuțite

Chef Sorin Bontea a folosit o amuletă foarte puternică, în ultima ediție a emisiunii Chefi la cuțite, pentru a readuce în competiție un concurent.

În ediția cu nr 33 a îndrăgitului show de televiziune Chefi la cuțite, echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu au fost la fel de norocoase și au intrat în duelul individual, unde au fost nevoite să gătească cu lactate.

Unul dintre cei mai buni concurenți din echipa coordonată de Florin Dumitrescu, Vlăduț Manoliu, a ajuns la duel, după ce a ocupat una din ultimele trei poziții, alături de Zannidache Edmond Hubert (Zanni) și Silviu Costan (Foca).

Spre surprinderea tuturor, Vlăduț Manoliu a pierdut duelul și a primit verdictul de eliminare din competiție. După ce Silviu Costan (Foca) a fost salvat și mustrat de Chef Sorin Bontea, Vlăduț Manoliu a primit cel mai mic punctaj al serii și a treebuit să plece din echipa lui Florin Dumitrescu.

Cei trei maeștri bucătari, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au exprimat regretele privind verdictul, surprinși de felul în care a gătit Vlăduț în duelul ediției 33 din Chefi la cuțite, însă acest lucru nu a fost de natură să schimbe rezultatul.

Chef Sorin Bontea s-a folosit de atu

După aflarea rezultatului de la duel, Chef Sorin Bontea s-a sfătuit cu echipa sa și, împreună au hotărât să renunțe la o amuletă foarte puternică și să-l fure pe Vlădut din echipa lui Florin Dumitrescu și să-l aducă înapoi, în competiție. Drept urmare, chef Sorin Bontea a folosit amuleta, iar acest lucru i-a permis să-l introducă pe unul dintre oamenii de bază în echipa sa. Vlăduț Manoliu are 31 de ani și a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că este un bucătar cu experiență, care merită să ajungă în etapa următoare din competiție.

Cea de-a șasea probă a ediției 33 din sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, a fost câștigată de chef Cătălin Scărlătescu, iar acest lucru le-a dat posibilitatea permis concurenților din echipa sa se relaxeze pentru moment.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: