Evenimentul Zilei > Monden > Mesaj sfâșietor al lui Traian Bălănescu. Când au început problemele artistului
Mesaj sfâșietor al lui Traian Bălănescu. Când au început problemele artistului

Mesaj sfâșietor al lui Traian Bălănescu. Când au început problemele artistului

S-a stins din viață după ce în ultimii ani nu s-a simțit deloc bine.

Traian Bălănescu, unul dintre membrii fondatori ai formației Vama Veche, a încetat din viață, iar anunțul a fost făcut de Ovidiu Niculescu, prieten al artistului, pe contul de Facebook.

Traian Bălănescu se confrunta cu probleme de sănătate de mai mult timp. În urmă cu cinci ani, el scria un mesaj pe Facebook, apelând la sfaturile prietenilor. Artistul anunța că nu se simte bine fizic și nu știe de ce.

„Plâng și mi-e rău fizic, îmi tremură mâinile, mi-am luat calciu și mg …nimiccc. Nu intru pe f niciodată, însă azi … nu cer răspunsuri de la prieteni”, a fost mesajul scris de artist la acea vreme.

„Of, Traiane, ai grijă, îți urez sănătate maximă. Dar ce este? Unde ești?”, „Ce ai pățit? Te rog să fii atent la căderile de calciu. Îţi doresc sănătate maximă”, „Nu știu ce este cu tine, dar îți doresc sa -ți fie bine, sănătate și să-ți revii”, „Te pup, Traiane, cum pot să te ajut….?”, au fost reacțiile „internauților.”

Traian Bălănescu cânta la clape și pian și fondase formația Vama Veche alături de Liviu Mănescu (bass) și Tudor Chirilă (vocal). Ionel „Tase” Tănase (baterie) a colaborat cu cei trei doar la primul album, numit „Nu am chef azi”, lansat în anul 1998.

În toamna lui 2006 trupa s-a despărțit, iar în decembrie 2006, Traian Bălănescu, Răzvan „Lapi” Lupu și Liviu Mănescu i-au dat în judecată pe membrii trupei Vama, pentru încălcarea drepturilor de autor asupra pieselor Vama Veche.

„Uneori așa îmi vine să urlu la cer când rapește oameni speciali și talentați înainte de vreme! E îngrozitor! A murit Balanescu Traian al nostru! E cea mai cumplita dimineață Traiane, așa ceva nu se face dragule, nu aud decât pianul tău cu care ai încântat generații cu piesele trupei Vama Veche și efectiv nu pot să ma opresc din plâns….ai lăsat o umbră imensă în soare blondule nebun de frumos, așa să știi…RIP”, a fost mesajul prin care Ovidiu Niculescu a anunțat dispariția lui Traian Bălănescu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: