Evenimentul Zilei > Sport > Mesaj misterios transmis de Pele. Legendarul fotbalist are mari probleme de sănătate: „Mă apropii de obiectiv”
Mesaj misterios transmis de Pele. Legendarul fotbalist are mari probleme de sănătate: „Mă apropii de obiectiv”

Mesaj misterios transmis de Pele. Legendarul fotbalist are mari probleme de sănătate: „Mă apropii de obiectiv”

Un mesaj care lasă loc de interpretări a fost transmis pe contul de Twitter de triplul campion mondial, Pele, care va împlini 81 de ani pe 23 octombrie.

Anunț enigmatic făcut de brazilianul Pele, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. Triplul campion mondial (1958, 1962 și 1970) cu naționala din „Țara Cafelei” a transmis un mesaj care ridică semne de întrebare, pe contul de Twitter.

Mesajul care i-a pus pe jar pe fanii brazilianului

„Vă sugerez să începeți să vă trageți sufletul pentru a sărbători împreună cu mine, pentru că cu fiecare zi care trece sunt tot mai aproape de obiectiv”, a scris legendarul jucător pe rețeaua de socializare. Nu a dat alte detalii, mesajul este interpretabil, dar pare că brazilianul face referire la ziua de 23 octombrie. Atunci când va împlini 81 de ani.

În ultimii ani, Pele a avut mai multe probleme de sănătate. În luna septembrie, el a efectuat un control medical de rutină. Medicii au descoperit că are nevoie urgentă de o operație la colon. La început, fostul jucător a negat că ar fi vorba despre ceva grav. „Trebuie să facă multe analize, atâta tot. Nu se pot efectua toate în aceeași zi. Băieţi, nu am dispărut şi sunt foarte bine din punct de vedere al sănătăţii. M-am dus pentru testele de rutină, pe care nu reuşisem să le fac înainte, din cauza pandemiei. Să ştiţi că nu joc duminica viitoare!”, spunea Pele.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt de bine”

După ce a suferit intervenția chirurgicală, Pele a revenit cu un nou mesaj adresat fanilor. „Prieteni, vă sunt foarte recunoscător pentru mesajele voastre de îngrijorare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt de bine și că mi i-a dat pe Dr. Fabio și pe Dr. Miguel să aibă grijă de sănătatea mea. Din fericire, sunt obişnuit să sărbătoresc marile victorii alături de voi. Voi juca acest meci cu zâmbetul pe buze, plin de optimism şi bucuros că pot trăi înconjurat de dragostea familiei şi a prietenilor”, afirma legendarul fotbalist.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: