Evenimentul Zilei > International > Melania Trump s-a trezit cu rochia RIDICATĂ pe scările avionului. Ce i s-a întâmplat este amuzant. VIDEO în articol
Melania Trump s-a trezit cu rochia RIDICATĂ pe scările avionului. Ce i s-a întâmplat este amuzant. VIDEO în articol

Melania Trump s-a trezit cu rochia RIDICATĂ pe scările avionului. Ce i s-a întâmplat este amuzant. VIDEO în articol

Încă o dată rochia Melaniei Trump a născut dicuţii, dar nu din pricina stilului abordat. Prima doamnă, a coborât la aeroportul din Nashville şi s-a trezit că trebuie să înfrunte o puternică rafală de vânt care i-a ridicat rochia, s-a întors cu spatele, dar inutil, a fost şi mai grav, rochia i s-a ridicat şi mai sus.

Melania a îmbrăcat o rochie midi, de lungime medie, gri cu alb, cu o amplă curea albă şi o pereche de pantofi  Louboutin tot de culoare deschisă şi cu obişnuiţii ochelari de soare negri. Motivul pentru care s-a deplasat la Nashville a fost vizita programată la spitalul de copii al oraşului: iniţiativa face parte din campania sa, ''Be Best''.

Dacă ne amintim chiar şi Kate Middleton  s-a pomenit cu rochia ridicată de vânt la Calgary, în Canada. Ducesa, cu acea ocazie, a încercat cum a putut să se protejeze, dar fotografii au profitat de clipa jenantă pentru a face cât mai multe poze. Un incident asemănător l-a avut în Noua Zeelandă, în 2004. Îl avea în braţe pe micuţul George şi a încercat să-şi potolească rochia sa roşie fără să reuşească spre bucuria fotografilor.