Evenimentul Zilei > Monden > Melania Trump, invitată la ceai cu biscuiţi înainte de cina regală. Meghan, marea absentă
Melania Trump, invitată la ceai cu biscuiţi înainte de cina regală. Meghan, marea absentă

Melania Trump, invitată la ceai cu biscuiţi înainte de cina regală. Meghan, marea absentă

Melania Trump a fost invitată să ia ceaiul cu prințul Charles și Camilla, înainte de recepția din seara aceasta la Palatul Buckingham.

Prințul de Wales îi va găzdui Donald și Melania Trump pentru o întâlnire privată în fața ceaiului și a biscuiților delicioşi. Totul se va întâmpla în după-amiaza acesta înaintea recepției liderilor NATO la Palatul Buckingham.

După servirea ceaiului cuplul prezidențial va participa la o recepție dată de regină la Palatul Buckingham. La evenimentul fastuos vor participa liderii mondiali prezenţi la summitul NATO,  Watford, inclusiv președintele francez Emmanuel Macron.

S-au aflat detalii despre recepţia dată de Regină

Săptămâna trecută, Palatul a lansat detalii despre recepție, inclusiv o listă a celor care vor fi prezenți și un scurt program al serii. În declarația scrie: „Majestatea Sa Regina, însoțită de alți membri ai Familiei Regale, este gazda recepției dată în cinstea liderilor, soțiilor şi partenerilor NATO, la Palatul Buckingham, pentru a marca 70 de ani de alianță NATO.

Regina, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall vor primi oficial liderii NATO și partenerii lor

„Aceasta va fi urmată de o fotografie de grup a Majestății Sale și Alteței Sale Regale cu șefii de stat și de guvern. Regina, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, Ducesa de Cambridge, Contesa de Wessex, Prințesa Regală, Ducele și Ducesa de Gloucester și Prințesa Alexandra vor întâmpina oaspeții în camerele oficiale ale Palatului Buckingham”.

Marii absenţi, Meghan şi Hary

Meghan Markle și Prințul Harry nu se vor mai deplasa la Palatul Buckingham, deoarece se află într-o pauză anunțată de șase săptămâni de la îndatoririle regale, începută la sfârșitul lunii noiembrie. În timpul șederii sale în Marea Britanie, Trump va purta discuții cu cancelarul german Angela Merkel, președintele francez Emmanuel Macron și secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Președintele SUA va avea, de asemenea, un prânz de lucru cu lideri din Estonia, Grecia, Letonia, Polonia, România, Lituania, Bulgaria și Regatul Unit, notează express.