Evenimentul Zilei > International > Meghan îl sfidează pe Trump! Ce va face în timp ce preşedintele SUA va fi în vizită la Buckingham Palace
Meghan îl sfidează pe Trump! Ce va face în timp ce preşedintele SUA va fi în vizită la Buckingham Palace

Meghan îl sfidează pe Trump! Ce va face în timp ce preşedintele SUA va fi în vizită la Buckingham Palace

Meghan Markle nu va întâlni pe Donald Trump. Soţia americană a principelui Harry şi mamă a micuţului Archie, nu va fi prezentă la întâlnirea cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, în timpul vizitei acestuia la Londra, prevăzută între 3 şi 5 iunie. Motivul invocat? Că stă cu fiul ei.

Referirea o găsim în mass-media britanice, care subliniază faptul că ducesa de Sussex va sta acasă să aibă grijă de ''copilul regal'' care s-a născut pe 6 mai.  

Este recunocut faptul că a susţinut-o şi a cotat-o pe  Hillary Clinton

Dar în trecut, amintesc din nou tabloidele, ex actriţa n-a ascuns niciodată antipatia sa faţă de chiriaşul de la Casa Albă, acuzându-l de misoginism şi de dezbinător al americanilor, susţinând deschis pe Hillary Clinton la prezidenţialele din 2016.

Trump va fi primit la Buckingham Palace de către Regină şi de restul familiei regale, inclusiv principele Harry. Meghan n-a mai apărut în public de pe 8 mai, ziua în care l-a prezentat public, camerelor de luat vederi, alături de Harry, pe nou-născutul Archie.