Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle, desființată de un prezentator britanic. „O actriță nătângă de televiziune”
Meghan Markle, desființată de un prezentator britanic. „O actriță nătângă de televiziune”

Meghan Markle, desființată de un prezentator britanic. „O actriță nătângă de televiziune”

După interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry l-au acordat jurnalistei Oprah Winfrey, Jeremy Clarkson, celebrul prezentator al emisiunii Top Gear, a atacat-o în termeni extremi de duri pe Ducesa de Sussex.

Jeremy Clarkson, celebrul prezentator al emisiunii Top Gear, a atacat-o în termeni extremi de duri pe Ducesa de Sussex după interviul pe care ea și Prințul Harry l-au acordat jurnalistei Oprah Winfrey.

Acesta a declarat că Meghan este apreciată de cei tineri și proști, care cred că brandul ei de victimizare va răpune într-o bună zi monarhia britanică.

„Pentru prima dată în viața mea m-am trezit că sunt total de acord cu Piers Morgan. Meghan este apreciată de cei tineri și proști, care cred că brandul ei de victimizare va răpune într-o bună zi monarhia britanică.

Vă rog să mă credeți când vă spun că Markle este gata în următorii cinci ani. Suspectez că activitățile ei vor fi să stea la poze pe cont propriu în fața clădirii Taj Mahal sau să se relaxeze pe yachtul vreunui bogătaș. Totul, pe când săracul Piers Morgan, va realiza că și-a pierdut jobul pentru absolut nimic.

Dar nu se va întâmpla așa ceva, pentru că monarhia a îndurat perioade mai rele de atât: decapitări, scandaluri amoroase, abdicări. Dacă monarhia britanică a putut trece peste așa ceva, sunt absolut convins că o va face și acum, cu Meghan Markle, o actriță nătângă de televiziune”, a susținut Jeremy Clarkson, potrivit publicației Insider.com.

Piers Morgan a părăsit emisiunea pe care o prezenta la ITV, după ce a criticat-o pe Meghan Markle

Luni, după ce ITV a difuzat fragmente din interviul acordat de Meghan jurnalistei americane Oprah Winfrey, în care soţia prinţului Harry a afirmat că s-a gândit la sinucidere şi s-a plâns că nu a primit niciun ajutor din partea casei regale britanice, Piers Morgan a criticat-o vehement pe ducesa de Sussex şi a spus că se îndoieşte de veridicitatea afirmaţiilor acesteia.

„Îmi pare rău, dar nu cred niciun cuvânt din ceea ce spune. Nu aş crede-o nici dacă mi-ar citi buletinul meteo”, a adăugat Piers Morgan.

OFCOM, autoritatea cu rol de reglementare a mass-media britanice, a anunţat marţi că a deschis o anchetă în urma declaraţiilor făcute de Piers Morgan. OFCOM a adăugat că a primit din partea telespectatorilor britanici peste 41.000 de plângeri care vizau acea emisiune TV.

Declaraţiile făcute de Piers Morgan au fost criticate şi de o asociaţie care militează pentru protejarea sănătăţii mintale, Mind.