Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle, cea mai mare rușine: ”A lăsat în urmă prăpăd. Să nu vorbească despre muncă”
Meghan Markle, cea mai mare rușine: ”A lăsat în urmă prăpăd. Să nu vorbească despre muncă”

Meghan Markle, cea mai mare rușine: ”A lăsat în urmă prăpăd. Să nu vorbească despre muncă”

Orice ar face, Meghan Markle, soția prințului Harry, este supusă unui tir de critici în presa engleză. Experții în problemele familiei regale britanice nu pierd niciun prilej de a o umili public.

Meghan Markle și-a dedicat cea de a 40 aniversare unui proiect menit să-i îmbunătățească imaginea. Împreună cu o serie de prieteni celebri a lansa 40×40 – o inițiativă destinată să ajute femeile să se întoarcă la locul de muncă după ce pandemia va lua sfârșit.

Printre cei care și-au dedicat 40 de minute din viață pentru a îndruma o femeie din comunitatea lor se numără cântăreața Adele, designerul Stella McCartney, dar și Sophie Gregoire Trudeau, soția prim-ministrului canadian Justin Trudeau. În videoclipul care a lansat inițiativa, lui Meghan Markle i s-a alăturat și actrița de comedie Melissa McCarthy.

Acuzată de ipocrizie

În loc să-i aducă laude, așa cum se aștepta Meghan Markle, presa engleză a acuzat-o pe ducesa de Sussex de ipocrizie. Jurnalistul Duncan Larcombe, care timp de zece ani a fost Royal Editor pentru The Sun, a acoperit-o pe Meghan Markle de rușine. „Nu vreau să o văd vorbind despre tinerele mame care trebuie să se întoarcă la muncă din conacul ei din Los Angeles care valorează 11 milioane de dolari.
Această inițiativă este o prostie imensă, ea ar trebui să-și petreacă timpul încercând să construiască poduri cu oamenii pe care ei și Harry i-au trădat. Asta cred cei mai mulți oameni din această țară”.

A lăsat în urmă prăpăd

Duncan Larcombe s-a referit explicit atât la membrii familiei regale britanice, cât și la familia lui Merghan. „A lăsat în urma ei prăpăd, atât în familia Markle, cât și în familia regală Windsor”, a spus expertul.

Meghan a întrerupt relațiile cu tatăl ei, Thomas Markle, cât și cu fratele și sora ei. Singura persoană din familie pe care o mai acceptă este mama ei, Doria Ragland, singura care a participat la nunta ei cu prințul Harry. Cât depre relațiile cu familia regală britanică, acestea sunt foarte reci după Megxit și acuzațiile de rasism din interviul bombă pe care ea și prințul Harry l-au acordat vedetei americane de televiziune Oprah Winfrey, scrie ziarul britanic Daily Express,