Contractul are în vedere proiectarea, care va dura 3 luni de zile și execuția lucrărilor, estimată la 12 luni. În ceea ce privește costul estimat al lucrărilor, acestea se ridică la apriximativ 28 de milioane de euro, notează PMB București prin intermediul unui comunicat de presă.

Pasajul Doamna Ghica – Colentina, un pas înainte pentru fluidizarea traficului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea subliniază importanța acestei investiții, despre care spune că va ajuta extrem de mult la fluidizarea traficului bucureștean.

„Acest proiect de infrastructură este extrem de necesar pentru București și va contribui decisiv la fluidizarea traficului într-o zonă foarte aglomerată a Capitalei. La propunerea mea, la începutul anului, au fost aprobați în Consiliul General indicatorii tehnico-economici, iar acum am semnat contractul pentru proiectare și execuție” a declarat Gabriela Firea.

Proiectul va începe din zona intersecției străzii Doamna Ghica cu Bulevardul Lacul Tei. Accesul spre pasaj va fi reconfigurat, iar partea carosabilă va fi extinsă de la 4 benzi la 6 benzi.

 

Te-ar putea interesa și: