Părinții l-au descoperit pe copil mort în pătuț.  Trgedia s-a petrecut, ieri, în localitatea Obreja, din județul Caraș-Severin. Polițiștii care au fost chemați la fața locului au constata că pe trupul micuțului nu existau urme de violență.

Părinții îi acuzaă acum pe medici de malpraxis. Autoritățile încearcă acum să stabilească împrejurările în care s-a produs decesul copilului, și cine este vinovat.  “Ni l-au dat acasă de la Reșita și ne-au spus că este perfect sănătos. Așa scrie și pe foaia de externare. A mâncat la 5 și la 6 a murit. Am să îi dau în judecată pe toți și o să merg până în pânzele albe pentru copilul meu”, a declarat  mama micuțului, Mihaela Andrei pentru Reșița.ro
 “Polițiștii au fost sesizați de deces și am demarat o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care a survenit moartea bebelușului. În cursul zilei de joi, o echipă de medici legiști va efectua necropsia cadavrului și atunci vom ști exact care au fost cauzele morții. Cazul este considerat moarte suspectă, având în vedere vârsta copilului”, a declarat Ancuta Chețan, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.