Meciul România-Elveția încinge casele de pariuri! Viorel Moldovan merge pe o singură variantă

Meciul România-Elveția încinge casele de pariuri! Viorel Moldovan merge pe o singură variantă sursa: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Luni seară România va susține un meci care se anunță complicat, cu naționala Elveţiei. Fostul fotbalist al Naționalei, Viorel Moldovan a făcut analiza duelului şi e convins că tricolorii lui Edward Iordănescu se pot impune.

Meciul România - Elveția  va fi transmis în direct la Prima TV, de la ora 21:45. Viorel Moldovan, specialist al postului de televiziune Prima Sport, a realizat o analiză a duelului. Fostul mare atacant al Naționalei este convins că tricolorii antrenorului Edward Iordănescu se pot impune, relatează Primasport.

Viorel Moldovan creditează Naționala cu o victorie

În calitate de comentator al postului amintit, Viorel Moldovan a declarat înaintea partidei cu Kosovo (scor 0-0) că selecţionata noastră poate lua 4 puncta din această dublă. Acum, cu o zi înaintea confruntării cu Elveţia, Moldovan este la fel încrezător că putem termina partida cu punctajul amintit, că România se poate impune în duelul cu selecţionata din ”ţara cantoanelor”.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Poate mă consideraţi nebun, dar eu încă sper să terminăm acţiunea aceasta cu 3 puncte! Era mai bine dacă ne-am fi impus în Kosovo, era mai uşor dacă luam acolo cele 3 puncte, dar eu încă sper. Dacă învingeam Kosovo, era mai uşor să facem egal cu Elveţia şi să strângem 4 puncte”, a prognosticat Viorel Moldovan în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Edi Iordănescu vrea eficiență, nu impresie artistică

Edward Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale a României, a declarat duminică, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Elveţia, din calificările pentru EURO 2024, că ”tricolorii” au venit la Lucerna pentru victorie.

”Suntem pe un drum, spun eu, bun. O echipă cu spirit, cu atitudine, care s-a sacrificat, care a acceptat lupta. Elveţia are jucători care joacă la cel mai înalt nivel şi care performează, o forţă a Europei, dar asta este şi pentru noi o provocare pentru că trebuie să ne ridicăm şi noi nivelul. Am venit pentru puncte aici.

Echipa a dat semnale foarte bune. Sunt sigur că dacă ar primi şi mai multă încredere nivelul s-ar ridica şi mai repede. Punctele ne duc la Campionatul European şi nu estetica. Obiectivul meu este să mergem la EURO şi după această dublă să rămânem pe loc calificabil şi dacă, se poate, să rămânem neînvinşi.

Mâine va fi din nou un joc cu un consum energetic fantastic. Trebuie să fim echilibraţi în joc, pragmatici. Cred că va fi foarte important să propunem o siguranţă bună defensivă, să stăm în rezultat.

Cu siguranţă nu este o bucurie să auzi că eşti etichetat ca o echipă mică, dar nu avem decât două opţiuni: să abandonăm sau să ne luptăm. Şi e datoria noastră ca să dăm totul pentru a ne ridica nivelul şi pentru a ne câştiga din nou respectul”, a punctat selecţionerul naţionalei României.

Supoerterii sunt aşteptaţi în ziua meciului la un eveniment în Parcul Titan. Meciul va fi proiectat pe un ecran uriaş, iar fanii primei reprezentative îi vor putea încuraja pe ”tricolori”, alături de atacantul Generaţiei de Aur, Florin Răducioiu.