Surpriză uriaşă pentru „câinii roşii”. Se întoarce Viorel Moldovan?

Surpriză uriaşă pentru „câinii roşii”. Se întoarce Viorel Moldovan?

După problemele de sănătate ale lui Eugen Neagoe, la cârma echipei de fotbal Dinamo, ar putea veni Viorel Moldovan, care în prezent antrenează pe Chindia Târgovişte.

Fostul mare internaţional, în vârstă de 47 de ani, are un contract cu Chindia, dar conducerea clubului târgoviştean a spus că nu se va opune dacă Moldovan acceptă transferul la „câinii roşii”.

”Nu ştiu dacă Viorel şi-ar dori să plece! Are anumite clauze în contract, dar nu aş vrea să discut despre asta. Oricum, nu cred că o să ne prevalăm de ele, am avut o relaţie foarte bună cu Viorel Moldovan. E o şansă pentru el, înţeleg dacă ar vrea să meargă la o echipă mai mare" , a spus Marcel Gherghu de la Chindia.

Viorel Moldovan a evoluat la Dinamo în perioada 1993-1995. A îmbrăţişat cariera de antrenor în urmă cu un deceniu, antrenând pe Vaslui, FC Braşov, Sportul, Rapid, România U21, Auxerre şi Chindia. A promovat Rapidul în sezonul 2015-2016, pentru ca apoi să o promoveze şi pe Chindia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Primul meci pentru Viorel Moldovan pe banca lui Dinamo ar putea fi unul de foc: clubul din Ştefan cel Mare joacă sâmbătă, de la ora 21:00, pe terenul campioanei CFR, potrivit digisport.ro