Evenimentul ZileiActualitateMartor cheie: copiii lui Dincă, implicați în dispariția Luizei și Alexandrei

Martor cheie: copiii lui Dincă, implicați în dispariția Luizei și Alexandrei

Martor cheie: copiii lui Dincă, implicați în dispariția Luizei și Alexandrei
O înregistrare  cu  noi dezvăluiri incendiare a devenit publică. Un martor cheie în dosarul monstrului de la Caracal  știe tot ce s-a întâmplat cu fetele dispărute, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. El a povestit cu lux de amănunte.

Martorul  vorbeşte deschis şi cu elemente extrem de concrete despre soarta celor două fete, după ce ele au ajuns în curtea lui Gheorghe Dincă. Acesta menționează clanul Baboi din Craiova că ar fi implicat în traficarea fetelor. Mai exact, martorul susține că, după ce au ajuns la Dincă, fetele au fost traficate, de reprezentanții acestui clan, martorul  mai susține că pe Alexandra ar fi luat-o fiica lui Dincă şi ar fi dus-o direct la acest clan. Luiza ar fi fost luată de fiul lui Dincă, care ar fi scos-o din țară.

Personajul mai susține legătura apropiată dintre Gheorghe Dincă și Oacă, ceea ce îi asigura celui dintâi siguranță: ”E pericol Oacă ăsta şi are mulţi, mulţi… Păi dacă spui ceva, imediat îţi pune pistolul la gât”, a susținut martorul la România TV.

 


Accesează: