Mark Zuckerberg va fi tată pentru a treia oară. Anunțul făcut de CEO-ul Meta

Mark Zuckerberg va fi tată pentru a treia oară. Anunțul făcut de CEO-ul Meta Sursa: Arhiva EVZ

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan au anunţat că așteaptă al treilea copil, o fetiţă. Vestea a venit printr-o fotografie publicată pe Facebook. Cuplul mai are doi copii.

CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, în vârstă de 38 de ani, și filantroapa, Priscilla Chan, în vârstă de 37 de ani, așteaptă al treilea copil. Este vorba despre o altă fiică, a anunţat Zuckerberg, miercuri, 21 septembrie, pe rețelele de socializare.

„Multă dragoste. Sunt fericit să vă împărtăşesc că Max şi August vor primi o nouă surioară anul viitor!”, a scris CEO-ul Meta pe pagina sa de Facebook. Prima fiică a omului de afaceri, Maxima, s-a născut în 2015, în timp ce cea de-a două, August, în 2017.

Relația dintre Mark Zuckerberg și Priscilla Chan

Priscilla și Mark s-au căsătorit în 2012. Ei sunt deja părinții a doua fete. Povestea de dragoste a lui Zuckerberg şi Chan a început în 2003, după ce s-au întâlnit la coadă pentru toaletă de la o petrecere a frăției lui Zuckerberg de la Universitatea Harvard, când el era student în anul doi, iar ea în primul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cuplul s-a mutat împreună în septembrie 2010, scria el pe Facebook la acea vreme. Apoi, în mai 2012, s-au căsătorit într-o ceremonie în curtea lor din Palo Alto. Astfel, ei au reușit să își surprindă oaspeții care credeau că sunt acolo pentru a sărbători absolvirea Școlii de Medicină UCSF a lui Chan.

Din acel moment, cuplul a lansat împreună Inițiativa Chan Zuckerberg în 2015. Soții și-au pus în joc 99% din avere pentru cauze sociale precum îmbunătățirea educației și vindecarea bolilor. Perechea și-a sărbătorit recent cea de-a 10-a aniversare a nunții. Ei au sărbătorit prin recrearea unei fotografii pe care le-au făcut împreună în ziua nunții, potrivit People.

Ce a făcut Zuckerberg când soția sa a născut

Atunci când Chan a născut a doua fetiță, fondatorul Facebook a anunțat că își va lua două luni de concediu paternal.  Zuckerberg a spus la acea vreme că va profita de facilitatea care există la Facebook de a-și împărți concediul în două perioade. „Mai întâi îmi voi lua o lună de concediu pentru a sta cu Priscilla și cu fetele, apoi vom petrece și toată luna decembrie împreună”.