Evenimentul Zilei > Monden > Marius Moga și Bianca Lăpuște, decizie surprinzătoare. Fata celor doi își dorește să nu mai fie singură la părinți
Marius Moga și Bianca Lăpuște, decizie surprinzătoare. Fata celor doi își dorește să nu mai fie singură la părinți

Marius Moga și Bianca Lăpuște, decizie surprinzătoare. Fata celor doi își dorește să nu mai fie singură la părinți

Marius Moga a vorbit despre relația pe care o are cu fata sa în vârstă de 6 ani i a povestit că Maria își dorește un frate sau o soră de mai multă vreme.

Marius Moga și Bianca Lăpuște formează un cuplu de aproape șapte ani și se înțeleg de minune. Cei doi au o fetiță, Maria, în vârstă de 6 ani, și au în plan să-și mărească familia. Producătorul muzical a vorbit în cadrul unui interviu despre relația pe care o are cu fiica sa, care i-a schimbat radical viața în ultimii ani.

Ce spune Marius Moga despre relația pe care o are cu fiica sa

„Avem o conexiune cu adevărat specială eu cu Maria, este fata tatei, ne place să ne jucăm, atât eu cât și Bianca, să pătrundem în lumea ei.

Ne place să găsim mereu activități noi și să descoperim ce îi place să facă, vrem să o ajutăm să își găsească personalitatea ei, să nu îi impunem cum să fie”, a afirmat Marius Moga. Cel care a explicat că el și soția sa au încercată să nu-i impună reguli fetei, ci să-i explice ceea ce este bine și ceea ce este rău.

„Suntem prietenii și sprijinul ei. Sau, cel puțin, asta încercăm. Vrem să îi creăm cel mai bun mediu de dezvoltare, să o lăsăm să fie creativă și să descopere ce își dorește, îi oferim informația pentru a obține ce vrea, deși avem grijă să nu-i lipsească nimic. Și ne punem în pielea ei. Suntem, mai degrabă, adepții explicațiilor raționale și ai empatiei, fără a folosi impunerea prea des. Dacă nu o convingem, cedăm și îi cerem asumare.

Bianca petrece mult timp cu ea și creează reguli, dar și eu le am pe ale mele. Cumva, nu am împărțit roluri contrastante și ne completăm, situație cu situație”, a mai precizat Marius Moga.

Ar putea să mai apară un nou membru în familie

În ceea ce privește mărirea familiei cu încă un membru, această variantă este luată în calcul. „Maria Elisabeta ne cere încontinuu o surioară. Cuvintele ei, încă de la 3-4 ani, erau: ‘Vreau o frățioară sau un surior’. Chiar ne-a ‘citit o scrisoare pe care a primit-o’ de la ei, nerăbdători să îi primim”, a mai spus Moga.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: