Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Marius Moga, despre relația specială cu fiica lui. „Maria Elisabeta este un copil minunat”
VIDEO

VIDEO/ Marius Moga, despre relația specială cu fiica lui. „Maria Elisabeta este un copil minunat”

Marius Moga este foarte discret atunci când vine vorba de fiica lui, Maria Elisabeta. Atât el, cât și soția lui, Bianca Lăpuște au încercat să o țină pe cea mică cât mai departe de ochii curioșilor și nici pe site-urile de socializare nu au publicat prea multe fotografii cu fetița lor. Totul, juratul de la emisiunea „Superstar România” a acceptat să povestească pentru EVZ cum este relația dintre el și cea mai importantă femeie din viața lui.

Fără doar și poate, Maria Elisabeta este minunea ochilor lui Marius Moga, iar relația dintre ei este una specială. Compozitorul ne-a mărturisit că pentru el pandemia a venit la pachet și cu lucruri bune, anume că a avut parte de mai mult timp pentru a sta cu fiica lui.

„Am făcut o grămadă de lucruri. Ea oricum compune cu mine câteodată, înregistrează. Vine și îmi spune că vrea și ea să înregistreze voci. Când îi zic eu nu vrea, doar când vrea ea, trebuie să vină de la ea, iar eu respect asta. Pe de altă parte eu, Bianca și Maria ne-am distrat în pandemie. Au fost momente mișto. Ne-am și mutat la pădure, am avut timp să facem plimbări prin pădure, am mai fost și pe la bunici. Maria face și cursuri de călărie și chiar azi (n.r. pe 6 iunie) a avut un concurs. Mă uitam prin telefon că îmi era ciudă că nu sunt acolo să o văd călare pe cai”, a povestit Moga pentru EVZ. Deși stăpân pe situație și mereu încrezător, Marius ne-a mărturisit că este total diferit în postura de tată. Când vine vorba de fiica lui, de cele mai multe ori este chiar mai panicos decât soția lui, Bianca.

 

„Eu sunt panicos. Maria nu are nicio treabă. E super curajoasă și sunt foarte mândru de ea. În schimb eu sunt panicat când o văd pe cal, să nu cadă, să nu pățească ceva. Nici Bianca nu este ca mine. Ea e ok, merge cu Maria la concursuri. Eu și acum, prin telefon, mă rugam să nu aplaude oamenii, să nu sperie calul”, ne-a mai povestit amuzat juratul de la „Superstar România”.

„Nu îmi dau seama când au trecut 5 ani”

Devenită deja o domnișoară, Maria nu moștenește doar talentul tatălui său, ci și pasiunea pentru haine și accesorii a mamei sale. La cei 5 ani, reușește zilnic să-și socheze părinții prin replicile pe care le are în conversațiile cu ei, dar și prin acțiunile pe care le face. „Nu ne dă răspunsuri obraznice, ci interesante. Nu cred că le învață de pe undeva, ci le cam formulează. Le pune cap la cap și ne dă câteva răspunsuri de rămânem șocați amândoi. Eu zic că e la vârsta la care mai are un pic și merge în clasa 0 și nu îmi dau seama când au trecut 5 ani. Cu ele două nu mă plictisesc niciodată”, ne-a mai declarat Moga. De-a dreptul topiți după tot ce înseamnă fiica lor, Marius și Bianca sunt însă pregătiți ca un nou membru să se alăture familiei, însă nu grăbesc momentul.

„Amândoi vrem încă un copil, dar când o să fie, o să fie.  Maria Elisabeta e un copil minunat, nu am ce să-i reproșez. E un copil minunat, care crește frumos. Acum suntem în perioada în care începe să ceară clame, accesorii. Toate trusele de machiaj ale Biancăi, toate colierele, toți cerceii sunt la ea în cameră”.