Evenimentul Zilei > Actualitate > Marius Moga vorbește pentru prima oară despre viața lui de familie. „Soția mea, Bianca, este iubirea vieții mele!”
Marius Moga vorbește pentru prima oară despre viața lui de familie. „Soția mea, Bianca, este iubirea vieții mele!”

Marius Moga vorbește pentru prima oară despre viața lui de familie. „Soția mea, Bianca, este iubirea vieții mele!”

Anii 2000 l-au propulsat pe Marius Moga în topul celor mai buni compozitori români, numele lui ajungând și pe buzele directorilor unor mari case de discuri din SUA. Mai mult, vedetele din România au făcut și încă mai fac coadă la intrarea studioului lui pentru ca „micul Mozard” (36 de ani) să le compună un hit.

S-a îmbogățit, a devenit un personaj faimos în lumea muzicală, a luat premii peste premii, însă adevărata fericire a descoperito când a întâlnit-o pe reporterița Pro Tv, Bianca Lăpuște (24 ani).

Ea i-a dăruit și o fiică, pe Maria Elisabeta, acum în vârstă de trei ani, care a făcut din el un tată sensibil și extrem de devotat. Prieteni din jurul cuplului ne-au spus, în mare secret, că iubire ca a lor rar întâlnești.

De ce în secret? Pentru că Marius nu vrea să-și expună viața privată, făcând o regulă din asta. Din fericire pentru fani, în exclusivitate pentru EVZ, Moga a făcut o excepție și ne-a povestit despre relația lui și, mai ales, cum se descurcă în rolul de tătic. Drept dovadă a dedicației sale față de familie, primul cuvânt pe care l-a spus micuța a fost ”tati”.

Cum s-au cunoscut!

La doar 20 de ani, frumoasa blondă se muta la București de la Iași, deși ea era originară din Cluj. Bianca primise postul de corespondent al știrilor Pro Tv și voia să avanseze în carieră.

Ajunsă în Capitală, destinul ei a luat o altă direcție: „Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La Bucureşti a fost. A fost de fapt o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie şi încet, încet a evoluat spre altceva”, declara Bianca Lăpuşte la scurt timp după ce ea şi artistul au confirmat că formează un cuplu. La 21 de ani, Bianca l-a făcut pe Moga tătic și, de asemenea, un om împlinit.

Experiența de tată a lui Moga: băițele cu baloane de săpun și râsetele Mariei sunt punctele lui forte

Juratul de la Vocea României redevine jurat la concursul muzical destinat copiilor, Vocea României Junior, din această vară. Cel de-al doilea sezon de la Pro Tv va fi completat din nou de Andra, Marius Moga și INNA, care sunt gata să-și ocupe locurile pe scaunele de antrenor și să-i aleagă pe cei mai buni concurenți alături de care vor începe lupta pentru marele trofeu. Diferența în cazul lui Moga este că anul acesta va înțelege mai bine ca în trecut emoțiile celor mici, având experință „de acasă”. Apropo de această experiență, iată cum s-a schimbat viața compozitorului!

 

EVZ: Cum e viața de tătic? Povestește-mi cum te-ai descurcat la schimbat scutece, ce a venit natural și ce nu.

Marius Moga: Ca un film de Oscar. Emoționantă, imprevizibilă și plină de adrenalină. Cu dragoste și răbdare am reușit să stăpânesc fiecare provocare, inclusiv scutecele. Nu o să neg că a fost nevoie de exercițiu, fiindcă nu seamănă deloc cu muzica, e o experiență transformatoare sub formă de binecuvântare. De departe, momentele de joacă, băițele cu baloane de săpun și râsete sunt punctele mele forte în ceea ce o privește pe Maria Elisabeta. Dar mă descurc și la celelalte cu brio. Cel puțin așa spune Bianca.

– Cum e soția ta în calitate de mamă?

– Bianca este iubirea vieții mele și este cea mai bună soție și mamă. Are grijă să nu-i lipsească Mariei din meniul zilnic mesele sănătoase și servite la timp, educația, jocurile și dansurile, muzica și râsetele. Au o relație foarte specială, care numai între mamă și fiică poate exista. Maria mai nou îi spune „ești frumoasă, mami, te iubesc!”. Sunt mândru de fetele mele, le iubesc și mă simt cel mai norocos.

– Crezi că fiica ta are talent muzical? Te-a moștenit?

– Are o foarte bună memorie auditivă și reține perfect liniile melodice din cântecele pentru copii. Talentul ei, oricare ar fi el, va ieși la iveală la un moment dat și noi o vom susține să facă orice își dorește.

– Care e melodia ei preferată?

– Dintre toate genurile, Maria Elisabeta are o afinitate pentru muzică clasică, din ce am observat. Și dansează în pași de vals prin casă. După Spring Waltz, piesă ei preferată e „Bate, Bate” a Alexandrei Ungureanu. E prima mea piesă pe care o fredonează și trebuie să recunosc că sunt foarte mândru!

Marius nu vrea să-și expună fiica

O altă regulă de fier a lui Marius Moga, de data aceasta neîncălcată, este de a nu face publice poze cu fetița. Micuța, în vârstă de aproape trei anișori, merge la grădiniță și duce o viață normală. Iar părinții ei nu vor ca ea să fie tratată diferit de cei din jur doar pentru că este copilul unor persoane cunoscute și, de asemenea, se gândesc și la siguranța ei. Așadar, se pare că soții Moga nu o vor prezenta publicului pe micuța Maria, dar talentul ei artistic nativ cu siguranță o va scoate în lumina reflectoarelor în viitor.